onsdag 23 september 2009

Dagens Molly

Idag är det ganska kyligt ute och jag vet att jag inte kommer att behöva att ta av mig Grandmas Coaten och har därför slagit till på denna Spoiler-combo. Hade jag varit på jobbet tex, där man normalt inte sitter med tjockaste tjock-koftan på framför datorn så hade valet fallit på någon annan Molly-kombination, bara spoilers på är lite för wild and crazy för den här tvåbarnsmamman!:)
Jag gillade kombinationen med brunt och rött och så fick det bli, dock byttes UGGsen ut mot skinnstövlar före avfärd! :)
  • Grandmas Coat- Röd
  • Spoiler Tank-Chocolate
  • Spoiler Underskirt-Chocolate
  • Stickade UGGs
Jag är för övrigt helt såld på Spoiler-familjen, särskilt i färgen chocolate! Jag har dem allihop, underskirt, tank och dress, perfekta att kombinera med massor av andra Molly-plagg.

5 kommentarer:

Ina sa...

Gud vad snyggt!! Grandmas coat i rött är så läcker, åh vad jag vill ha en sån!! Kombon är kanonsnygg verkligen!!

Anonym sa...

Jätteläcker färgkombination!Den blev man glad av. Jag är powder-lila idag...
Nena

exklusivvardag sa...

Vilken super kombo... super fint :-)

Anonym sa...

Och dina spoilers håller i sömmarna?

menar inte att du skulle vara tjock eller att de är för små..bara undrar eftersom jag själv haft problem med mina, sömmarna går upp, eller rättare sagt, tyget går sönder. Och mina är inte för små.

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Anonym:
Ja, eller nej...alltså de spoiler tanks och dresses jag har i storlek 1 har hållit bra, men det beror bara på att de är ganska stora på mig. Tanken jag har i storlek 0 är ruggit tight att få över axlarna och har blivit uttöjd i sömmarna. När jag väl har fått på mig den sitter den bra. Hur som helst, jag tycker att sömmarna är skitdåligt sydda och de tål absolut ingen påfrestning alls.
Men fina är de allt! :)