tisdag 29 september 2009

Postens bästa vän

Många av mina Tradera-auktioner gick som bekant ut i söndags vilket betyder att jag har ungefär en ziljon varor att packa i röda och lila mailingbags och sedan skicka. Idag åkte jag till posten med första lasset. Portot gick på 720:-, jag utnämner mig härmed till en av postens bästa kunder! :)Förutom att skicka massa paket hämtade jag även upp ett!
Kan det vara en liten Traderavinst?
-Jupp det kan det!
Jag visar vad det är senare ikväll...

3 kommentarer:

Nena sa...

Vilken underbar hög. Tänk vad många mottagare som blir glada nu. Och du borde ju få medalj av posten! Spännande att få se innehållet i paketet. Har precis själv varit ute och ninjat lite. Så nöjd, så nöjd!
Efter allt strul med Mollyjackorna (dock inte med min) måste jag bara berätta vad min syrra nyss råkat ut för. Måste väl i alla fall vara rekord!!! Hon köpte sig en parker i chocolate i en butik, men först när hon kom hem fick hon se (håll i dig nu) att fickan med den fina texten på ärmen - INTE FANNS. De har glömt att sy dit den!!!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ha ha, det är ju helt otroligt! De går troll i de där jackorna! Den där lilla fickan är ju jätteviktig, kunde hon byta till en ny?

Åhh, berääääätta vad du ninjat för fint! Jag blir så nyfiken! :)
Ha det!

Nena sa...

En cupcake longtop var det, till bra pris! Visst är det otroligt med jackan! Hon skulle åka tillbaka med den, men trodde inte de hade någon mer i den storleken i chocolate... Så synd, för hon var så fin i den.