tisdag 27 oktober 2009

Kappahl

Jo, just det, i mitt tidigare shopping-inlägg glömde jag att berätta att jag även var in en sväng på Kappahl. Jag skulle kolla om de fått in större storlekar av Vintage Stories-barnkläderna, det hade de naturligtvis inte. Stackars Lill-fisan, hon kommer att få gå naken i vinter....eller så kan hon använda något av de miljontals plagg hennes garderob redan innehåller.
Kappahl har verkligen shapat upp sig i sitt sortiment! Det finns massor av fina kläder till helt okay priser.
Jag fotograferade några saker jag tyckte var extra fina. En jeanskjol som påminner lite om Odd Mollys Pleated Demin Skirt, en söt tunika i puder/rosa samt ett par otroligt söta benvärmare med bollar!

13 kommentarer:

TK sa...

Å visst är barnkläderna fina! Jag var inne i stan i söndags och handlade alla dessa plagg till min dotter förutom den prickiga vita blusen. Den första blusen vara jag bara tvungen att köpa i två storlekar, en till nu och en som hon kan växa i. Härligt med din shopping idag! Kram!

Shopaholic sa...

Jag har köpt en del till barnen från denna och de var LJUVLIGA plaggen. Fin du var idag på outfitbilderna!

KRAM

Ninna med En Skopa Odd... sa...

TK,
Åh, lyckliga du som fick tag på storlekar! Som tur var hade jag inte lillan med mig på stan, hon hade krävt att jag skulle köpa rubbet åt henne!
Jag är precis likadan, hittar jag något som är extra fint köper jag gärna flera i olika färger och storlekar! :)
Snart kommer din Berry-klänning! Du måste berätta hur den är...alldeles underbar förmodligen!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Odd Molly-holic,
Jag såg dina fina inköp på din blogg! Helt underbara kläder! Och den där ljuva klänningen i vitt och svart var du tokigt snygg i!
Kram!

Nena sa...

Förresten, det var min deidres dress i royal som kom hem idag. Som jag jagat och längtat så efter... Nu sitter den på mig och luktar Molly, mmm.... Ja, en blogg hade varit kul, men tiden finns inte nu. Får njuta ev era fina bloggar istället och gästspela lite hos Katinka. Jag terroriserar henne med inspirationsbilder för tillfället...

Nena sa...

Inser att jag inte vet under vilka inlägg jag sitter och skriver så nu kom mina kommentarer lite hipp som happ och under fel bilder, men, men... Du fattar ändå, väl! Fina barnkläder- upp till vilka storlekar kommer de i. Har en ganska lång 10-åring härhemma, skulle det kunna finnas i hennes storlek tror du?!

efva sa...

Barnkläderna finns upp till 170 cl

TK sa...

Köpte även den lilla söta rosa velourkjolen till den rosa toppen med vita broderier. Hoppas att du hittar det du söker till din lilla prinsessa!

Vad härligt att höra att jag inte är ensam om att "säkra upp" med fler av samma, en av varje färg. Ibland händer det faktiskt att jag köper två i samma storlek och färg för att jag känner på mig att det kommer att bli en favorit. Försöker ibland tänka att det kanske är roligare att exempelvis köpa två olika klänningar än två likadana men oftast slutar det med att jag handlar två likadana (oftast i olika färg i alla fall) ändå. För ett tag sedan så fick jag höra att det är ett drag man kan ha om man är född i tvillingarnas stjärntecken. Tror inte på astrologi men just verkar ju stämma in på mig. Är du möjligtvis tvilling?

Ja, jag håller på och längtar ihjäl mig efter min fina Berry men har funderat mycket på om och när den kommer att användas. Hur använder du din? Till vardags eller fest eller både och? Kan man gå bort på 40-årsfest i en sådan? Om inte annat så kommer den hänga fint i garderoben. ;)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Åh, Deidres Dressen är så fin! Jag älskar mina velour-plagg och skall ABSOLUT köpa mig en Fonda Dress när den kommer ut! :)
Ja! Fortsätt att terra Katinka med inspirationsbilder, det är så roligt att se dig och alla dina ljuvliga Mollysar, dessutom behöver jag verkligen combo-tips!
Du, nu har Tradera-djävulen i mig varit framme igen! Jag ninjade en, för mig helt okänd Molly-klänning idag! Den är riktigt tuff på ett bonnigt sett, dessutom var priset bra, ca 700:-, och då var den helt ny! En likadan i annan färgkonstellation gick för nästan 1400 för ett par dagar sedan! Whiii, jag längtar!
Stor kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

TK,
Åh, vad fint! De plaggen är så söta! Bra köp! :)Min lilling får nog vara utan Vintage Stories för vårt Kappahl skulle förmodligen inte få in fler storlekar, men det är ok, jag lade in en rätt stor order på KIKKID-plagg hos Min pluddevutt-webshop och fick dessutom köpa ytterligare 4 plagg för ett bra pris, så det går nog ingen nöd på mina kottar! :)

Ha ha, nej jag är inte tvilling utan lejon...brukar det inte stå att dessa har lite storhetsvansinne? Jag vill ju ha allt så det stämmer ju då! Kanske har jag lite av hamster i mig också, jag gillar ju att hamstra!
:)
Jag tänkte faktiskt på min Berry när vi talades vid sist, att jag använder den alldeles för sällan! Jag har använt den både på fest och till vardags, men alldeles för sällan. Nu tänkte jag dock ändra på detta, färgen funkar ju faktiskt även på hösten tycker jag och med tight och en snygg lite grövre kofta till blir den en perfekt höst-outfit. Ett par grova stövlar till det så är saken biff!
Jag ska testa det någon dag, lägger upp ett foto!
Stor kram!

TK sa...

Då har du en massa fina barnkläder att se fram emot, härligt! Fördelen med det du shoppade är att ni säkert är mer ensamma om det än med Vintage-kläderna som görs i större upplaga!

Ja, lejon eller tvilling...låter som vi båda har drag från våra stjärntecken men kanske som du säger...mest gemensamt med hamstern. ;)

Apropå det så känner jag mig redan sugen på en Berry i white. Lite onödigt och galet, eller hur? Usch, roligt och mysigt är det ju med shopping men man blir ju aldrig färdig, på gott och ont. Ju mer man handlar desto mer inser man att man "behöver" komplettera med.

Ser fram emot bilder på din Berry-outfit! Ha en jätteskön kväll! Stor kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

TK,
Hello again my fellow hamster!:)
Ha ha, jag tror minsann du har blivit biten av Berry-djävulen! Men jag förstår dig, den vita ÄR helt underbar. Håll lite koll på tradera i höst/vinter, jag tror säkert att det kommer ut några sådana och då de vita är lite mer sommarbetonade skulle jag gissa att priserna blir relativt låga.
Om jag hinner lägger jag upp några Berry-combos imorgon!
Kram! :)

TK sa...

Hahaha!

Hittade en helt underbar klänning idag på Twist & Tango som fick följa med mig hem idag. Köpte den i svart men fanns även i gräddvitt och sitter just nu och ångrar att jag inte köpte den också. Har lagt undan den ett par dagar. Hmmm...svårt att man inte bara kan nöja sig med en färg. Å ena sida så vill jag ha båda men önskar någonstans att jag skulle känna mig nöjd med bara den ena. Det går ju inte att alltid köpa två av allt. Eller hur?

Längtar efter bilder och kombinationer med både Berry dress och Branting i kitt...

Kram så länge!