tisdag 27 oktober 2009

Shoppingtur i miniatyr

Jag inledde min shoppingrutt med ett obligatoriskt besök i den lilla lokala butik som bl.a saluför Odd Molly, Branting och Hunkydory.
Där fanns två storlekar kvar av Hunkydorys ljuvliga tunika i puder som jag tidigare skrivit om i bloggen, S och M. Trots att jag visste att den skulle vara för stor var jag bara tvungen att prova den. Jo, den är som en dröm! Det var nog tur att min storlek inte fanns, då hade jag förmodligen varit ett par tusenlappar fattigare.

Odd Molly avdelningen hängde något ljuvligt som jag suktat efter sedan den kom. Butiken tar inte in några 0:0r och ettorna var sedan länge slut, men nu, hängde där en 1:a i rätt färg till min stora lycka. Eftersom modellen inte behöver sitta tight funkade den utmärkt i storlek 1, den var underbart fin!
Jag hängde undan den och på torsdag ska dyrgripen få följa med hem till de andra Mollysarna.

På torsdag visar jag upp underverket!
:)


Jag avslutade med att bege mig på tights-jakt och fann, efter mycket letande, det jag sökte på H&M, ett par stickade beiga tights som jag ska använda till min mullvadsfärgade Branting-klänning.
En sväng på Scorett hanns också med innan jag for hem. Där fann jag ett par supermysiga stickade knästrumpor i rött i sann Odd Molly-stil från Canada Snow! Visst är de fina! Priset var mer än bra, endast 99:-. De kommer att passa perfekt till min röda Grandma Coat.
I samma affär hittade jag även ett par snygga benvärmare i svart från TIAMO för 159:-.

5 kommentarer:

Nena sa...

Vilken lyckad shoppingtur! Mycket fint du visade upp där och vad spännande att få se på torsdag vad det blev. Jag ska hämta paket idag från Elinmarias webbutik!

♥ Bina ♥ sa...

Fina fynd - och nyfikenheten växer såklart över din godbit som hämtas på torsdag.

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Berätta! Vad har du köpt? :)
Du måste skaffa dig en blogg Nena, så att vi får se alla dina fina Mollysar!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Bina,
Jag vet med säkerhet att den finas tvillingsyster hänger i din garderob! :)
Kram!

malenami sa...

Vad kul med shoppningstur!!:)

Jag har själv Hunkydory tunikan, just den färgen and I love it! Den skall användas på specialtillfällen;) Köpte tunikan också förra året i mörkblått, den har jag dock använt mer.. kanske lite vardagligare och enklare färg.

Ha en bra dag!

Kram <3