torsdag 15 oktober 2009

Söta näbbisar

Jag svängde förbi Röda Korsets second- handbutik och hittade de här supersöta Näbb- bootsen i finaste skinn! Alldelens nya och oanvända, till det facila priset av 70:-.


Tyvärr är en av mina tår aningens för lång, så vi får se om bootsen går ut sig, annars får sötisarna byta hem genom Tradera!
:)

12 kommentarer:

A-K sa...

Hej!

Jag svarar dig här istället för hos mig :)
Tootsien är normal i storleken tycker jag!

Kram
A-K

♥ Affi ♥ sa...

Vilka sötnosar! Synd att man slängde de man hade för ??? år sedan. De hade varit fina att ha nu. Hoppas att du kan gå ut dem så att du kan använda dem själv.

Tack för dina ord hos mej. Det värmer. Jag är glad att du har friskförklarats från skit-sjukdom nr 1! Vad skönt det måste kännas! Vet inte om eller när A friskförklaras eftersom det finns tumörer kvar.. Men det viktiga är att hon mår bra.

Kramar

Ina sa...

Nämen du vad fina!! :-o Åh vad jag skulle vilja ha ett par sådana!! Vad är det för storlek på de? Kanske skulle kunna få köpa de om du inte kan ha de?;-)
Kram Ina

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ina,
Visst är de söta! Det är märkta med storlek 37 men stora så jag skulle säga 38. Jag har en fot som är storlek 38 och en som är 39 och det är 39ans stortå som inte får plats! :) Om du kan ha storlek 38 får du gärna köpa dem!
Kram!

♥ Bina ♥ sa...

GRATTIS till ditt fynd!

Det är lite smålustigt! Hihi.. idag skyltade vi om på jobbet och jag provade snabbt ett par näbbisar där.. menså är det så att alla grejer måste stå framme för kunderna en stund före vi har chans att nypa dem och de rök direkt =( vi hade kö redan halv tio och när jag vred om nyckeln SPRANG folk in för att rycka skyltvarorna. Så för min del blev det inga näbbisar.. vårt pris var 95:-

KRAM

Evalena sa...

Näbbstövlar var HETT när det begav sig(läs: jag gick på mellanstadiet)! Det och Skoterkängor av alla klumpiga skor!
De du fyndat väcker verkligen minnen!
Kul!

Ina sa...

Ninna, jag har storlek 38... på båda mina fötter hi, hi ;-)
vad vill du ha för de?
Kramis!!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ina,

Lyckos dig som har lika stora fötter! Ha ha! :)
Låter 70:- plus frakt bra?
Hej svejs!

Ina sa...

Japp det låter rimligt!!:-)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ina,
Jag tror att frakten blir ca 60-70:- men jag ska kolla upp vad det blir exakt. Du kan väl maila mig din adress så skickar jag skorna på måndag.
Kram!

min molly sa...

Jätte jätte söta. Vilket fynd du gjort.

exklusivvardag sa...

Söta! Sådana hade jag när jag var liten... ha ha... men fina är dem minsann!