lördag 3 oktober 2009

Ve och fasa, vad har jag gjort?

Jag undrar om jag är helt rätt i knoppen, jag har lagt ut min finfina stickade grå #810 på Tradera!
Jag älskar ju den klänningen, men eftersom jag har en likadan i chalk och då jag är förälskad i en annan Molly-klänning som jag gärna vill köpa tänkte jag att det kunde vara en bra ide. Hur som helst, jag satte ett saftigt utropspris så vi får se om den blir såld överhuvudtaget! :)

Spännande men aningens ångestfyllt!
6 kommentarer:

Ina sa...

Det är det som är dilemmat med Mollysar att man inte vill släppa de trots att det finns mycket som talar för att man ibland borde det. Ja du har ju två vilket kan vara lyxigt och då det finns en annan du gärna vill ha. Både den grå och den i chalk är jättefina men kanske är det så att du gillar den ljusa lite mer än den grå eftersom det är den grå som ska säljas? Känn efter nu när den ligger ute eller så får du be till Gud att ingen budar hem den...;-)
Vilken klänning är det du är ute efter nu?
Kram Ina

Nena sa...

Ja, det är så svårt att skiljas från dem och jag beundrar verkligen er som klarar av att sälja. Själv är jag så fånig att jag inte ens klarar av att sälja sånt som nästan inte passar!!! Har en enda gång sålt en Molly och då var den verkligen i fel storlek och jag hade redan fått tag på en ny i rätt storlek innan jag sålde!!!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ina,
Eftersom jag nu har köpt en grå Great day tunic så tänkte jag att jag kanske inte nödvändigtvis behöver ha två grå stickade klänningar. Dessutom tycker jag att den i chalk är lite extra fin!:)
Högst upp på önskelistan finns nu en brun T88 dress. Så fin så fin!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Ha ha, jag förstår precis! Själv har jag haft en helt ny underbar Fields of lace hängandes i garderoben sedan i somras, alldelens för stor men jag har inte kunnat släppa den! :)
Ganska tokigt med tanke på vad den kostade!
Kram!

Ina sa...

T88 är såå fin ,jag har den i den färgen och älskar den!! Den finns på TinTin style men jag vet inte i vilka storlekar...
Kram Ina

anoukh sa...

Jag förstår att det är svårt att skiljas från sin(a) Odd Molly. Eftersom jag själv är helt ny i "samlandet" så har jag svårt att förstå att jag nånsin skulle sälja någon av mina, även om de inte skulle passa alls. Kika gärna in på min nystartade Odd Molly-blogg. Jag länkar till din fr.o.m nu. Ha en fin lördag!/Mvh Lotti