lördag 10 oktober 2009

Vinterkollektionen

Ingen har väl missat att Odd Mollys vinterkollektion har nått flera webshopar, jag måste säga att jag nästan känner mig lite lycklig över att det inte finns något i den som jag tvunget "måste ha".
Brand New 2nd Hand Dress i powder är ljuvlig, men jag känner att jag inte har någon störrre användning för den så jag har uteslutit den från mina tankar. Detta betyder dock inte att jag inte kommer att kasta långa avundsjuka blickar på er lyllos som köper den! :)

Istället kommer jag nog att kika lite extra på Tradera på jakt efter några gamla godingar, jag har ett par på span redan!
:)

Eller förresten, jag har ju faktiskt beställt en sak från vinterkollektionen från braiga Ajabaja!
Ett par fina Knee Lenght Sock i chalk!

4 kommentarer:

Lilly sa...

Å, sockorna är så fina! :) Lite dyra för mig dock... Tycker överlag att vinterkollektionen är lite saftig i pris. Jag gör som du och försöker fynda golden oldies på Tradera istället! :) Kram!

Unknown sa...

Klänningstokig som jag är med en garderob full av klänningar finns det inget som egentligen rättfärdigar Brand new MEN jag måste ha den!!! har varit förälskad sedan jag såg den och nu när den snart är här kan jag bara inte säga nej...
Vad duktig du är som kan stå emot! Strumporna är jättefina!!
Kram Ina

Nena sa...

Ja, jag har bestämt mig för att åtminstone vänta till efter resan innan jag bestämmer mig för om det blir ett köp från vinterkollektionen. Tradera försöker jag också låta bli att titta på. Vore ju snopet om det fanns något snyggt där när man inte är hemma...
Spännande att du har span på några grejor, du brukar ju kunna hitta godingarna...

K. sa...

Ja, visst ser klänningen fin ut, men man vet ju aldrig... Lite orolig är jag. Jag ska iväg till NK imorgon och prova för de har redan fått in vinterkollektionen och hoppas på att den finns där.

Jag har inte fått min ännu. Beställd från USA nu så det tar ett tag. Kram!