torsdag 19 november 2009

Alla dessa val

Att jag ska ha en Duvet Rose Dress från pre-spring kollektionen det är ett som är säkert, men jag vet bara inte vilken jag ska välja! Alla är underbart fina men det står mellan den grå och den mörkblå, helst bägge men eftersom priset är 2400:- jag får bestämt hålla mig till en då jag gärna vill kunna köpa något mer från vårkollektionen!
Åhhh, alla dessa svåra beslut!
:)
(Bilder lånade från ButikCha)

11 kommentarer:

Unna dig alltid sa...

Jag röstar på den vita med grå rutor. Somrig med lantkänsla :-)

Sara Mia sa...

Jag håller på den blå. Den rutiga blev för "bonnig" för min smak. Men välj efter hjärtat så blir det bäst för dig. Har du kollat att Sivi får in den? Handlar också OM där ibland. Kram!

♥ Affi ♥ sa...

Min röst faller på den översta! Men spelar roll, de är hur fina som helst båda två! Det ska bli kul att se vilken du väljer.
Kram

K. sa...

Den blåa till dig absolut. Så fint till ditt mörka hår. Kram

Shopaholic sa...

Jag röstar för den blåa, ser finast ut, den gråa känns aningen brokig och orolig i designen.
KRAM

Evalena sa...

Äsch, ta den som finns kvar när det är dags! ;-) Båda är dödligt snygga och jag kan då inte välja en av dem......

Tänk midsommar, du kommer vara finast av alla i den, vem det nu blir

KRAM

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Linaplina,
När jag tittar på bilderna så dras jag till den rutiga du föredrar, men jag hade ju liksom tänkt att köpa den blå från början! Åhhh, vad svårt!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sara Mia,
Jag har faktiskt inte kollat med SIVI, det var ett litet tag sedan jag besökte butiken...jag vågar mig inte dit för då kan jag inte stå emot och kommer ut därifrån med något nytt fint! Dessutom brukar SIVI inte ta in några nollor och jag tror att den här klänningen ska sitta ganska tight för att sitta snyggt. Jag får vakta webshopparna! :)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Affi,Katinka,Odd Molly-holic & Eva-lena,

Tack gulliga ni för era inlägg! Det lutar faktiskt åt dem blå men kanska ska jag beställa båda två och prova bägge...Hmmm! :)
Stor Kram!

Karin sa...

den översta:)

Ina sa...

Ja det är ett kärt besvär att välja färg och jag hade också svårt att bestämma mig. Valet stod mellan dessa två för mig också och nu har jag bestämt mig... Får min i julklapp så jag får vänta ett ganska bra tag till på min...:-)
Båda är jättefina så vilken du än väljer så blir det bra men jag kan tycka att den grå är lättare att matcha med annat i alla fall om man tittar i min garderob...
Kram Ina