måndag 16 november 2009

Dagens Molly

Idag invigde jag min Tradera-ninjade X-Stitch, den fick ett varmt mottagande på jobbet. Fast det får alla Mollysarna för jag har nämligen världens i särklass bästa, varmaste och góaste jobbar- kompisar som alltid strör rara ord omkring sig!
X-Stitchen samsades med en brun Spoiler Underskirt, brunt linne från H&M samt bruna tights från Lindex. Gula pjuckor från Swedish Hasbeens.

8 kommentarer:

Nena sa...

Hihi, nu har jag varit inne och beundrat ljusa x-stitch på tre ställen!!! Det är visst x-stitch-dagen idag. Och det tål ju att upprepas att nu vill jag OCKSÅ ha en ljus x-stitch. De är så ljuvliga och blir helt annorlunda jämfört med min mörka, marinblå (som i och för sig också är fin...)Vad underbart att du har så gulliga kollegor. Det är värt mycket. Jag har också snälla sådana, som gärna strör komplimanger omkring sig!

Shopaholic sa...

Fin du var i din X-stich! Gillar den väldigt mycket tillsamman med den bruna spoilern under. Vilken tur du har med dina kollegor, tyvärr inte öika vanligt bland mina kollegor, men ibland finns det en och annan som förvånar en.

Unknown sa...

Supersnyggt!

Pingla sa...

Får man adoptera dina arbetskompisar?? Jag får mest sura, missunsamma kommentarer av mina så jag vågar knappt visa mina nya mollysar på jobbet :-(

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Kanske var det fler än jag som inspirerades av Evalena då hon hade på sig sin i förrgår!
Gulliga kollegor gör jobbet så mycket roligare, eller hur!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Odd Molly-holic,
De är bara avundsjuka för att du är så oförskämt snygg! Boxa till dem på näsan vetja!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sanni,
Söting där!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Pingla,
Fy vilka muppar! Jag ger samma råd till dig som jag gav till Odd Molly-holic, ge pisspottorna en box på näsan så kanske de lär sig att veta hut!
Kram!