måndag 2 november 2009

Ett spännande paket- Del 2

Åkej, efter att barnen efter maten jagat varandra trötta med varsin korvtång kunde jag äntligen borsta tänderna på de små och sedan "kåldolma" in dem i sängarna (stoppa om dem tight under täckena så att de ser ut som kåldolmar). Sedan var det dags att tjata, böna och be maken att han skulle ställa upp som fotograf, det gick sådär, men tillslut gav han med sig!

Men vad var det då i det gröna paketet?
Jo, den tyngsta klänning jag någonsin hållt i!
Numret är #730 men namnet är för mig okänt, däremot är den från Maestress sélectif-kollektionen och är dessutom märkt med "Moral Minority".
Klänningen är helt ny, rutig i mörkblått som bas med vinröda, guld/beiga samt svarta streck, tyget är lite "bubblig", som bäck och bölja ungefär fast större bubblor, den är helfodrad med underbart sidentyg som är prydd med vacker spets.
Den breda rosa/brons-färgade resåren i midjan gör att passformen är perfekt, breda fina band (som på bilderna är hemskt skrynkliga) att knyta fram samt bak på ryggen. Dold dragkedja i sidan, stora dolda fickor på sidorna samt gömda Molly-pengar på höften.

Att köpa grisen i säcken kan ju verkligen bli helt fel men den här gången blev det så rätt!
Jag är tokigt förtjust i den här klänningen, den är helt otippad och egentligen inte min stil men tyngden är ljuvlig och den är roligt ful/snygg på något sätt!
MEN, den kräver en tuffare stil, inga gulliga tillbehör utan det är mörka tights och grova stövlar som gäller, annars ser den mest ut som mormors klänning från 80-talet. Tja, det gör den ändå, men på ett kaxigt sätt, tycker ialla fall jag! :)

Tjejen som jag köpte 10 kilos-klänningen av köpte den själv (säkert på någon outlet) för endast 300:-, jag gav henne 700:- för den. Jag är mycket nöjd med mitt köp, för samma klänning i samma storlek men med blå detaljer såldes för nästan 1400:- på Tradera dagen innan jag budade hem min! Storleken är en etta, en nolla hade varit ännu bättre, men den funkar bra tack vare resåren i midjan.
:)

11 kommentarer:

Pingla sa...

Vilken fining. Den där hade jag nog inte sett om den hängde på en galge men fantastiskt fin på dig. Vilket fynd!

Nena sa...

Ja den var ju klockren på dig! Vilket fynd! Jag har förvånat mig själv storligen genom att låta bli att buda på flera godbitar som "hamnat" i min minneslista - börjar nästan tro att den lille Traderajävulen åkt på semester??!!! (Å andra sidan trillar det in nya saker på listan, som jag INTE HELLER ska ha... så vi får väl se hur länge det håller!

K. sa...

Men oj vad fin den var! Den där var jag också nyfiken på, men jag har ju köpstopp och köper inget för tillfället. Kul att den var så annorlunda! Kram

Unna dig alltid sa...

Skitsnygg! Vilket kap :-)

Anna sa...

Grymt cool!

Ina sa...

Jag gillar den, du är jättefin i den! En riktig höst- och vinterklänning.
Kram Ina

Anonym sa...

Åh, vilken fin klänning. Den vr otroligt vacker med det bronsfärgade i.
Skapar vill ha begär...
Maria

Anonym sa...

Åh, vilken fin klänning. Den vr otroligt vacker med det bronsfärgade i.
Skapar vill ha begär...
Maria

♥ H mitt i livet ♥ sa...

Min man höll på att bli galen på mig när jag skulle fotograferas jämnt och ständigt. Jag köpte mig en kamera med självutlösare så var problemet löst!!!Du är jättefin, som vanligt!!!!!

Evalena sa...

MEn jävlar vad snygg den är! o den verkar som sydd för dig ju!

Grattis till klippet!!!!

Malenami sa...

Vilket kap!! Underbar klänning! Du klär dig alltid så snyggt, härlig stil!

Kom in och tävla på Malenami.com om ett fint smycke från Lotta Djossou, passar snyggt med OM outfits;)

Kram!