torsdag 12 november 2009

Kjol-problematik

I våras for jag, maken och två vänner på en dagsutflykt, utan barn, till Lager 157 som ligger i Sågmyra en bit från Falun. Detta outlet är packat med märkeskläder för vuxna och barn och ibland kan man göra verkligt fina fynd. Det enda jag kan klaga på är att de än så länge inte har några Odd Molly-kläder!
Bland mycket annat hittade jag en fin brun och svartrutig penn-kjol från Jenny Hellström och eftersom priset var så bra, 300:- att jämföra med ordinarie 950:-, fick den följa med hem!
Tyvärr måste jag erkänna att den fortfarande hänger oanvänd med tagsen kvar på en galge i min garderob. Jag tycker verkligen att den är supersnygg, men jag vet inte riktigt om den är så snygg på mig och dessutom har jag inte vetat riktigt vad jag ska kombinera den med!

Nu har jag dock tagit tag i saken och provat diverse combos, och maken som är extra snäll, förmodligen eftersom vi har bröllopsdag imorgon, fotograferade utan minska knorr.
Här kommer, återigen, en kavalkad av combos, denna gång med Jenny Hellström
-kjolen i fokus!
:)

9 kommentarer:

Lilly sa...

Å vilken fin! Riktigt 40-talssekreterarkjol! :) Jag tycker bäst om kombon med spoiler tank och long cardigan. Kram!

Nena sa...

Vilken modefotografering. Både du och din man är ju proffs på det där. Fina kombinationer alltihop men extrasnygga var de "nedstoppade" varianterna! Särskilt den med den rosa tröjan, mmmmm.....

♥ Bina ♥ sa...

Wohoo den sitter som en smäck och behöver användas!

Trevlig helg!
KRAM

min molly sa...

Jag tycker den är underbart snygg. Har en liknande men tror den är från HM faktiskt. Passar dig utmärkt.

Unknown sa...

Kjolen är jättesnygg men det du skall tänka på är att ha den med lägre stövlar eller hellre sko då det annars inte ser ut som du har några ben. :D Kram kram

Anonym sa...

om jag var du så skulle jag kapa den MINST tio centimeter, för det ser ut som om du knappt har några ben alls i den. och hissa uoo den lite till i midjan!

Evalena sa...

Två "shit!" från mig:
1: Bor du i mina trakter?? Dalarna? Paff när jag såg att du varit i Sågmyra.
2: är du modell på fritiden eller? Jäklar vad proffsigt det ser ut när du poserar!!!

Ps: kjolen måste användas, den är supersnygg! Korta den inte som nån tyckte men dra gärna upp den liiite mer i midjan!

KRAM på dig!

Malenami sa...

Alla outfits är jättesnygga! Gillar kjolen, den ger en snygg siluett, härlig med bältet.
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Tack alla för era kommentarer och råd!
Nu har jag lämnat in kjolen till min privata sömmerska,mamma, för "insyning" så att den sitter kvar när jag drar upp den längre i midjan samt lite avkortning så att den slutar ovanför knäna. Hoppas det funkar!
Kram! :)