torsdag 29 juli 2010

Odd Molly REA & annan REA

REA-shopping är roligt och just detta sysselsatte jag och min mamma oss med ett par timmar idag!

Vi besökte den lokala Odd Molly-butiken och kikade på deras 50%-rea. Här fanns fortfarande flera godbitar kvar, bland annat fina Drama Coat i blått och jag tror storleken var 3. En vacker Nymph Dress i rött, storlek 1, fanns till priset av ca. 1900:-. Jag såg även Hit and Run Dress i chalk med rosa detaljer, Livealot i chalk med blombroderi på ryggen, Suiteheart Minidress i rött och powder, Magnolia Dress i rött, X-Stitch i brunt och cerise och s/sAlchemistry s/s Blouse i vitt eller om det var blått.

De olika storlekarna lade jag ej på minnet (jag vet dock att butiken inte har några 0:or) men ring och fråga om ni söker efter något speciellt, Sivi (tel. 026-183132) brukar kunna skicka varor per post!

Jag gjorde ett litet fynd och med mig hem följde en fin och mycket användbar Chrysalis Minigown i rouge!
Indiska var det "tag 2 betala för 1" på redan nedsatta priser.
Jag har tidigare klämt lite extra på en jättesöt finstickad ljusbeige klänning. Den är glest mönsterstickad och kräver något under för att inte väcka anstöt och jag tror att den skulle passa finfint ihop med Odd Mollys gammelrosa standardunderklänning. Här fanns även ett gäng svarta tyllunderkjolar på rea och en sådan plus klänningen köptes för sammanlagt 249:-.
Besöket på H&M bjöd inte på någon rea-shopping, men sakerna jag hittade där var det inget överpris på så ett sött set röd-och vitrutiga underkläder samt ett par pyjamasbrallor med matchande linne (99:- + 49:-) hamnade också i påsen.

Kappahl fanns en trevlig serie som kallades A Folklore Tale, bland dessa plagg fann jag en tuff klänning med snygg passform som skulle ha passat ypperligt bra ihop med ett par grova Primeboots och tights till hösten. Priset var 399:- och klänningen fanns i militärgrön, svart och lila. Något köp blev det dock inte.


Dagens var klänningen med världshistoriens absolut sämsta kvalitet, min älskade Saloon Dress i powder. Träskor i skinn från Scorett.

6 kommentarer:

Solid sa...

Hej!

Tack för tips, jag ska slänga mig på telefonen i morgon då jag är på jakt efter en Drama coat, tycker att den är så vacker så nu håller jag tummarna.

Med vänliga hälsningar från Eva

Unknown sa...

Chrysalisen i rouge är ett kanonköp! Jag har använt min otroligt mycket. KappAhl-klänningen köpte jag i grönt, ska nog slå till på en svart också! Kram

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Eva,
Vad bra! Lycka till och hoppas storleken är dn du letar efter!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Linda,
Chrysalisen är så himla användbar, jag är jättenöjd med mit köp!
Kappahl-klänningen var skitsnygg på...jag kommer förmodligen ångra att jag lät den hänga kvar! :)
Kram!

Solid sa...

Hej!

Tack för tipset återigen, en efterlängtad Drama Coat är nu på väg hit och till halva priset!

Allt gott och tack från Eva

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Eva,
Vilken lycka och vilken tur att den fanns kvar!
Ha det bra!
Kram!