fredag 23 juli 2010

Paket & en jäkla massa Tradera-auktioner!

Idag har jag, som den sanna Tradera-nörden jag är, ägnat mig åt att göra den Tradera Pro List som senare ikväll, vid det perfekta klockslaget ska laddas upp på auktionssiten.
Väldigt smidigt om man har många auktioner som ska ut.
Nu låter det som jag har en ziljon grejer som ska auktioneras ut men det är egentligen bara 11, åtta Mollysar, två ChillNorway & två underkjolar, men det tar sin tid att lägga upp dem då jag samtidigt satt och letade efter lämpliga Odd Molly produktbilder.
Tur att Google finns!

En sväng till posten för att hämta upp mitt Tradera-paket har jag också hunnit med!
Jag har nämligen blivit ägarinna av ett par stickade brallor, Jamiro Knit Pants. De är sjukt fula men på något sätt tuffa på samma gång. Att bara hasa runt i dem tillsammans med en t-shirt kanske faller inom ramen för förargelseväckande beteende men tillsammans med en tunika och ett par tuffa boots eller stövlar tror jag det kan funka utan att väcka anstöt.

Jag tänker mig den här kombon tex:
Jamiro Knitsen jag ropade hem på Tradera hade inte riktigt den beiga färgen jag hade tänkt mig utan var lite mer brun-orange-guldiga men de var helt okay ändå. Brallorna jag stod och höll i på Mathilde var beige-melerade och hette säker powder, jag skulle gärna vilja ha ett par sådan också. Får se hur mina auktioner går, kanske kan jag slå till på ett par sådana längre fram!

4 kommentarer:

Filippa sa...

jag tycker de är skitcoola, har spanat på dessa men tyckt de legat lite väl högt i pris. Tror dock de finns på Freeport hmm..

Det kommer blir en schysst kombo for sure=)De är så fula att de blir snygga!

KRAM!

HOUSE of ADELA sa...

O snyggt så in i norden, sådär fulsnygga är dom men med den kombon du har där så kan det inte annat än bli super! Å dessa swedish hasbeens...dom är to die for! Måtte ett par flytta om hos mig sen!!!

Kram!
Adela

Anonym sa...

Häftig kombo! Åh, om jag hade din storlek - då vore nästan allt handlat på Tradera..... /Ellenor

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ellenor,
Tack för dina rara ord! Jag tror att de stickade brallorna, trots sin fulhet kan göra sig i flera kombinationer, någon dag ska jag ta och prova lite olika kombosar.
Kram!