måndag 19 juli 2010

Sol, bad, pizza & morgondagens Stockholms-shopping

Dagen har mestadels spenderats vid poolen, barnen har under den här sommaren utvecklats till riktiga vattendjur. De simmar kors och tvärs i bassängen utan puffar och tittar man riktigt noga så kan man ana små små gälar på sidan av deras halsar.
Själv har jag istället växt ihop med solsängen, jag tycker att det är helt fantastiskt att under de fem veckor jag nu har varit semesterledig har haft en endaste regnig dag!
Middagen intogs på en pizzeria i stan. Vi satt ute, vädret var underbart, pizzorna var goda och lillgrabben blev överlycklig varje gång det for förbi en motorcykel, moped eller cross på vägen. Lillbruttan adopterade den pratglada farbrorn vid bordet bakom vårt som hade petat i sig en och annan öl, och de två satt och språkade om ditten och datten hela middagen.

Nu är maken och pojken och fångar fisk och skruttan sover så då passar jag på att multitaska lite. Nytt bubbelgumsrosa lack stryks på naglarna (matchar min dator, check!) samtidigt som jag bloggar, kollar alla era andras bloggar, traderar och äter glass.Jag funderar även om jag ska ta och titta på min favvofilm P.S. I love you..IGEN...och fulböla lite. Det spelar ingen roll hur många gånger jag ser den, det är helt omöjligt att inte snyfta, den är ju så sorglig, vacker, romantisk och alldeles alldeles underbar.
Jag har faktiskt precis beställt boken från Bokus. 78:-, fraktfritt och ingen avgift för faktura. Perfekt!
Imorgon bär det av till Stockholm för lite REA-spaning.
Det är egentligen inget jag är direkt ute efter men det är alltid roligt att kika runt, men jag skulle bli otroligt överraskad om jag INTE kom hem med ett par påsar i händerna. Jag frågade maken och barnen om de ville följa med men jag förstod av deras miner att de hellre skulle äta mask än hänga med mig på Molly-provning, så de slapp.
Jag redovisar det eventuella påsinnehållet imorgon!
:)

5 kommentarer:

Dr Molly sa...

vilken underbar semester!!! Lycka till med shoppingen imorgon! kramar

HOUSE of ADELA sa...

Din semester är ju bara heeeeelt underbar!! Gillar naglarna mycket! Får nog shoppa lite rosa lack;D

kram
Adela

Unknown sa...

Har bölat floder till den filmen jag med! vet inte hur många gånger jag sett den. Boken är ännu bättre:) Kram

Unna dig alltid sa...

Trevligt med en tur till huvudstaden! OM du springer förbi en Runaway dress i mörkrött stl 4 på rean så får du mycket gärna tipsa mig. Jag letar fortfarande... Lycka till med shoppingen!

KRAM

Sara Mia sa...

Ha en underbart trevlig shoppingdag. Jag ska tänka på dig och önskar jag inte hade jobbat så jag kunde hängt på. Vi får ta det en annan gång. Happy shopping! Kram!