tisdag 24 augusti 2010

Dagens Molly & fina Timberland-pjuck

Hur mycket regn finns det egentligen?

Det har verkligen öst, nej forsat, ned hela morgonen, förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Mig gör det dock detsamma, jag har suttit på mitt kontor och knappat fakturor medan regnet smattrat mot fönstret. Helt ok.
Med gummistövlar på fötterna och ett paraply i handen klarade jag även av den korta promenaden från parkeringen till kontorsbyggnaden utan att bli alltför fuktskadad.

Liksom gårdagens kläder går även dagens i rosa och svart,
eller åtminstone i powder och svart.
Full Emb Smock Dress
Grandmas Coat
VILA jeanstights
Hunter gummistövlar

------------------------------------------------

Igår kom ett paket med de bruna Timberland-skorna med rosa detaljer som jag beställt från Okidokis rea. De var superfina och mycket rejäla utan att vara klumpiga. Materialet är skinn samt Gore-tex vilket gör skon vattentät. Dottern har ägt ett par Timberland förut och kvaliteten var kanonbra, de såg fortfarande nya ut efter en säsongs daglig användning. Ordinarie pris var 549:- och nu är det 50% rea. Skon finns även i grått skinn med orangea detaljer!

2 kommentarer:

Unna dig alltid sa...

Superfina skor! Jag slängde mig in och tittade åt dottern men stl 31 är lite för stort ännu. Köpte liknande från Reima förra hösten, dyra som attan men det är verkligen kvalitet. Roligt med bra skor även till barnen.

Fin är du också...jag kanske skulle ha en sån imorgon hmmm :-)

KRAM

Filippa sa...

gulle dig!
Du är superfin i dina powder god-bitar=)
kram!