tisdag 17 augusti 2010

Sneaky sneaky business i den kungliga huvudstaden!

Igår besökte jag huvudstaden, men så sneaky var det faktiskt inte men däremot mycket trevligt.
Jag hann besöka Mathilde i PK-huset och på Biblioteksgatan samt Odd Molly-butiken, samtliga med trevlig REA på 50%. I den sistnämnda var det ganska utplockat men för en molly-fantast fanns det fortfarande ett par goda russin att plocka ur kakan. Den svarta Magnolia Strap Dress blev jag tok-förtjust i men efter moget övervägande fick den hänga kvar, trots rea, då höstplaggen drar mer.
Provade även Magnolia Dress i rouge, oj vilken klänning! Underbar modell, inget som sitter åt, lagom lång och funkar året om. Om min storlek hade funnits hade jag slagit till direkt, jag hade ta mig sjutton köpt två...eller nä kanske inte, men absolut en.Hade med mig kameran PLUS extra batterin denna gång, kors i taket, och kunde därför föreviga delar av rea-sortimentet. Det märks att personalen är vana med fotograferande Molly-tanter som smyger omkring i butiken och fotar det ena plagget efter det andra, när jag bad en av dem att ta en bild av den svarta Magnolian med mig i mitten knäppte hon snabbt som attan av en radda likt värsta pressfotografen.

Jag kom mot alla odds ut tomhänt från Odd Molly-butiken.

-----------------------------------

TGI Fridays var det bestämda lunchstället och på vägen dit tog vi en avstickare in på världens minsta och varmaste butik, Mathilde på Biblioteksgatan. Vad hängde där om inte en Magnolia Dress i rouge i min storlek Tjohoo! Efter lunchen som för min del bestod av Chicken Fingers (anledning nummer ett till att jag gick up 15kg när jag bodde i USA) tog vi en sväng på den andra Mathilde-butiken också. Här fanns en hel del nyinkommet men även rätt mycket kvar på rean. Jag ångrade att jag inte slog till på ett par Jamiro Knit Pants i powder vid mitt förra besök i Stockholm så nu åkte de bums ned i en lila påse!

-----------------------------------
Morgondagens Dagens blir:

Magnolia Dress, mina giganstiska Primeboot och möjligen ett skärp...eller inte.

:)

9 kommentarer:

Fröken Abbe sa...

Jättesnyggt med bältet i midjan! Såg du om det fanns någon wigwam kvar?

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Fröken Abbe,
På Molly-butiken fanns det åtminstone 4 stycken kvar (powder och vita) men vilka storlekar det var vet jag tyvärr ej!
Ha det bra!

Jeanette sa...

Snyggt med både och tycker jag. Perfekt att variera plagget. :)
Härlig runda du var på i storstan!
Kram

Dr Molly sa...

Oj vad jag önskar jag bodde närmare stockholm så man kunde åka på en dagsutflykt! Ser underbart ut! Såklart magnolian skulle följa med dig hem! Kramar

Sara Mia sa...

Magnolian var ju klockren! Förstår att det var svårt för en "Molly-toka" att hålla sig när man får chansen till rea. Jag åker nog dit snart också har jag en känsla av. Nu ska här säljas av några plagg som inte används. Punkt slut. Kram!

Filippa sa...

SNyggo!! Vad kul med rea fynd. Den sitter kalas på dig!
kram

min molly sa...

Supersnyggt!!! Jag har tappat bort mitt knytskärp....BUHUUUUU har ju likadan klänning och skulle vilja ha den till.

Unknown sa...

Ohhh vilken lyx att få vara i huvudstaden och shoppa! Kram gumman

Lillis goes Odd sa...

Snyggt vilket som! Lite ledigare utan och festligare med.