torsdag 9 september 2010

En ChillNorway på väg & en Dagens

Dagens outfit är enkel men bekväm och ibland är det precis vad som behövs när ens hjärna känns som road kill och orken ej existerar.
Odd Mollys Velour Dress i almost black, Pieces jeanstights, primeboots och bästa H&M sjalen.
Idag har jag ringt till CarinaNantucket och beställt något fantastiskt, underbart och härligt från ChillNorways höstkollektion!
Leveranserna från Nantucket brukar vara blixtsnabba så kanske får jag mitt paket redan imorgon,
hoppas hoppas!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Å du er alltid like smashing;) Er sjalet fra HM kjøpt nå i det siste?Og så lurte jeg på om Primebootsene er normal liten eller stor i str. På forhånd tusen takk for svar. Elsker å titte inn på dine dagens.

Mabimao sa...

Fina du! Jag blir glad varje gång jag ser dig i Primebootsen. Och tyckte vi hade det rätt trevligt där i hotellsofforna......trötta som vi alla var.
Kraaam

Unknown sa...

Ohh du är superfin gumman! Kram

Unna dig alltid sa...

Åh vad är det för spännande du har beställt?!?

Roligt att se den gamla godingen. Jag har inte plockat fram den ur vintergarderoben ännu, vet inte varför den hamnade där riktigt för den är alltid fin...du är som vanligt stunning snygg!!

KRAM

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Anonym,
Å tack, du är så rar!
Ja, H&M-sjalen köpte jag förra veckan, 129:- och den fanns även i off-white. Jag måste nog ta och köpa en till då den verkligen har blivit en favorit, lagom lång och fluffig! :)
Ang. Primesen så är det lite svårt att säga då jag köpte mina på tradera. Storlken är en storlek större än vad jag normalt har, dessutom var de använda och därmed "utgådda". (Men för 500:- var det ett fynd!) Hur som helt, jag skulle ändå påstå att de är normala till en aning stora i storleken för jag har både ett par vanliga strumpor och raggsockor i mina! De äldre modellerna var jättesvåra att komma i då skaftet var smalt, men nu har de ju dragkedja vilket är toppen.
I december kommer nya Primeboots med ett ros-märke och matchande färg på dragkedjan, det blir grejer det! :)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Mabimao,
Jag är så glad i mina Primes! Igår tänkte jag på vår lilla Tradera-session där i hotellobbyn efter dagens shoppingtur och skrattade gott åt minnet! Det var jättetrevligt! :)Primebootsen är mitt i särklass bästa Tradera-köp och det var tack vare dig!
STOR KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sanni,
Du är så go!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Linaplina,
Velour Dress är en gammal favvis fast jag liksom du använder den mest på vintern..och hösten! modellen är söt tycker jag och tyget mjukt som en snuttetrasa!
KRAM!

♥ Affi ♥ sa...

Så snygg och avslappnad outfit! Precis det jag gillar :-)
Jag hade tänkt fråga om sjalen, men det har jag ju redan fått svar på. Mot H&M alltså, eller fanns den även i webshopen?
Ha det bra
Kramar Affi

Black White Lovely sa...

Jättefin och gullig är du! Så mysigt plagg, perfekt dag för det! KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Affi,
Tack snälla du!
Jag var tvungen att kika i H&Ms webbshop för att se om den även fanns där (vill gärna ha en till i annan färg) men tyvärr fanns det inga där. Mot H&M allstå!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

BWL,
Tack snälla!
Kram!