söndag 12 september 2010

Familjen Skogsmulle på jakt & på toppen av min Mollylista

Jaha, den här helgen verkar sannerligen vilja gå i husmoderlighetens tecken. Igår var det blåbärsplockning med efterföljande muffinsbak och idag var hela familjen Skogsmulle med tillhörande mormor och morfar ute i granskogen på jakt efter det gula guldet-kantareller.
Medhavd matsäck som inmundigades i en glänta på en mossig sten ingick även i äventyret. Barnen var fantastiskt duktiga och letade svamp och älgbajs för glatta livet, dock kanske i omvänd ordning. Den lite större av de två skuttade fram på stenar och stubbar likt en gasell medan den lite mindre hade fullt upp med att prata och plöjde sig sedemera fram likt en liten söt rosa ångvält. Precis som vanligt. :)

Vi kom hem med fint gäng kantareller i korgen samt en äcklig fästing på den ömma modern, mig. Hua!

-------------------------
Det finns många sköna Mollysar från forna kollektioner som jag gärna skulle vilja ha men det finns en särskild som ligger lite extra varmt om hjärtat, nämligen #870 Art Cashmere. Egentligen är inte modellen optimal, ganska vid och fyrkantig men det är ändå något speciellt med den här koftan, färgen, rose, är underbar och det sirliga utsmyckningen ljuvlig. Jag kan vänta men någon gång ska den bli min!

Vilken är nummer ett på er Odd Molly-önskelista?

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Wow! Vad massa härlig svamp ni plockat.
Kram

Filippa sa...

ååååh fy fan, en fästing?! det är av sådananledningar jag inte är någon friluftsmänniska...
den koftan har jag för mig jag sett på freeport?!
kram!