måndag 27 september 2010

Fortsättningen på ChillNorway-provningen...

Åkej, här kommer då del 2 av ChillN-provningen på Vestis!
Först ut idag är Agat Dress i ljusbrun velour. Fin modell som är skuren under bysten, dekorativa vita sömmar samt söt bollspets på ärmslut och på klänningens nederkant. Söta broderier på rygg samt ärm.
Happy Long Sleeve tror jag att den här härliga tröjan i grå melange heter. Enkel v-ringad modell med ljuvliga dekorationer och brodyr. Fin vit spets finns runt hals samt på tröjans nedre kant, en trollslända fram och ett ChillN-hjärta på ärmen. Bak på ryggen finns ett jättefint "LOVE" samt en liten trollslända!
Ludde Long Cardigan i dark grey, höstens mysigaste långkofta! Härligt stickad med stor krage, rejäla knappar och två stora fickor fram. Baktill finns ett vackert band att knyta samt ett fint broderat hjärta i vitt och på ena ärmen finns ännu ett hjärta av annan modell.
Koftan är stor i storleken.
Onyx Dress i navy-färgad velour. Supermjuk och härlig klänning i fin modell. Band att dra åt under bysten för bästa passform, stor härlig luva med brodyr samt brodyr på framsidan.Pepper Dress i mjuk mörkgrå bomullsstrech. Söt volang nedtill och känguruficka på magen. Ett korsstygns-Chill samt ros på bröstet, brodyr på luva samt hjärtapplikation på ärmen. Luvan är fodrad med annat tyg, gråmelerad velour tror jag att det var.Topaz Tunic i finaste lila velor. Modellen är, som jag sagt tidigare, supersöt med fina detaljer i form av spets och brodyr. Trollslända på rumpan!
Det var verkligen inte lätt att välja bland allt det mjuka fina som fanns på Vestis, men jag gick inte tomhänt därifrån. Imorgon visar jag vad som följde med hem i de vita påsarna.
:)

11 kommentarer:

Viola sa...

Tack för den härliga provningen - Jag vill ha allt! Men du passar också jättefint i allt också ;)

Hittills har tourmaline dress i vitt hittat hem till mig, men nu är jag väldigt sugen på Skunk dress och Ludde Long Cardigan.


Kram från V

Solid sa...

Hej Nina!

Vilka visningar du gör och sköna kofan Ludde skulle gärn få komma hit, frusen som jag är.
Kram från Eva

Hoai sa...

Du är så fin i alla kläder som du provade! Du kan blir modell för Chillnorway :). Jag vill fråga, hur är storleken i Oak coat? Jag vill ha den i mörkgrå. Jag ringde dem idag men ingen svarade. Vet du om de säljer den via post? (Oak coat finns inte på webshop). Tack. /Hoai

HOUSE of ADELA sa...

Hej sötis och vilka plagg=)
Skicka hit Happy Long Sleeve omedelbart bums!!;D

Kram
Adela

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Hoai,
Tack snälla! :)
Oak Coat är ganska liten i storleken, lite snäv över axlar och under armarna. Vestis har stängt på måndagar, men prova och ring idag!
Lycka till och kram!

Anonym sa...

Hej!
Du är superfin i kläderna!
Har själv en Agat dress i small och funderar över vilken storlek du provade på just Agat dress, men även Tourmaline dress, Pepper long sleeve, Onyx dress och Skunken, om du har lust och tid att svara så klart:-). Har tyvärr ingen butik i närheten så jag kan prova själv.
Ha det gott! Helena

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Viola,
Haha, jag vill också ha allt!:)
Tourmaline är en av mina absoluta favoriter och den vita är ljuvlig!
Ludde fick föjla med mig hem i lördags, den blir perfekt i höstrusket. Skunken kan jag absolut rekommendera! Jag tyckte dock att den ljusgrå är större i stl än den marinblå...kanske verierar det från plagg till plagg.
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Eva,
Ludde rekommenderas varmt! Varm och skön för oss fryslortar!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Adela,
Aj löv Happy too! :)
Han fick inte följa med hem denna gång...en annan gång kanske...:)
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Helena,
Tack snälla!
Jag tror, men är inte 100% säker, att alla de plaggen du nämner var storlek S. Tourmalin dress är jag dock säker på att det var en small.
Jag vill minnas att de enda XS jag provade var Ludde long cardigan och Topaz tunika i vitt.
Ledsen att jag inte kunde vara mer exakt!
Kram!

Anonym sa...

Tack snälla för hjälpen!
Ska gå in och klicka hem en Onyx dress:-)!
MVH!/Helena