tisdag 21 september 2010

Paket med ketchupeffekt... Härligt från ChillNorway!

Idag har varit lite av en "lyckans ost"-dag!

Igår fick jag fick nått hårt skräp i min luch-sallad och lyckades bryta av en flisa av en framtand, ringde tandläkaren och fick en tid redan dagen därpå, yey! Så, idag for jag dit och det kändes lite surt eftersom gårdagens sallad inte ens varit särskilt god och pengarna som tandläkarbesöket skulle kosta hellre hade fått gått till något trevligt på Mollyträffen. När tanden var tilljämnad och undersökningen avklarad säger min fina fina tandhygenist att det där var så lite jobb så det tar hon inget betalt för. Halleluja och mången tack!
Sedan fortsatte dagen i trevligheternas tecken med hela tre härliga paket som väntade på mig hemmavid!

Nu måste jag visa två av de ljuvliga sakerna som fanns i ett av paketet!

Jag kan säga att den lilla modellen var eld och lågor över sina nya kläder från ChillNorway och hon poserade framför kameran som hon aldrig gjort annat. Jag och maken höll på att kikna av skratt när Pumisen ställer sig på angiven plats och vant korsar benen och sätter ena handen i sidan, haha..känns posen igen? ;)

Först ut är den helt ljuvliga Pepper Dress i grey melange. Det strechiga bomullstyget gör klänningen supermjuk och skön och de fina applikationen och brodyren är fantastiska. Blombrodyr i ljusrosa pryder plaggets nederkant, tre söta trollsländor finns på rumpan, färgglatt hjärta på ärmen och ChillN-brodyr samt vit söt spets på luvan.
Klänningen är en dröm!

Merkur Suit är den tuffaste lilla baggy-byxdress jag någonsin sett! Härligt mjuk i finaste navy-färgad velour. Luvans insida är klädd i ljuvlig ljus tuggummirosa velour som gör sig så fint till den mörkblå utsidan. Tuffa fickor, kantade med söt vit spets, på byxbenens utsida och snodd att dra åt i midjan för perfekt passform. Precis som på Pepper Dress är luvan prydd med den fina ChillN-brodyren samt kantad med söt vit spets. På rumpan finns en stor härlig trollslända och på ärmen ett sött hjärta. Hade det här underbara one piece-plagget funnits i vuxenstorlekar hade jag absolut haft en nu!

--------------------------------------

Dagens består av Jumperfabrikens Lena-klänning i vitt och blått. Jeanstights av märket Pieces och Hunter-gummistövlar på fötterna.

15 kommentarer:

Jeanette sa...

Naaaw, sötaste modellen i finfina Chilisar!
Mamma är såklart också fin!
Kram

Hilde sa...

Vilken underbar minimodell du har, så härliga kläder:)

Innerjoin :) sa...

Men jösses vilken sötsnutta!!!! Hon har minsann ärvt mor sins poserartalanger ;)

HOUSE of ADELA sa...

Lika söta och lika fina båda! Vilken underbar klänning till den lilla, helt bedårande!

Kram
Adela

Solid sa...

Hej!

Så underbart gullig liten modell.
Kram från Eva

Dr Molly sa...

ha ha ha vilken underbar tjej! Fick också ett paket häromdagen, julafton! KRAM

Anonym sa...

Så söööt! Hihi syns att hon tittat på mor sin, lika bra på att modellera! :-)/Susanna

Sara Mia sa...

Nämen, vilken liten modell du har därhemma. Det går inte att ta miste på att hon känner sig fin i de nya plaggen. Din "Pippi-klänning" är också så snygg. Kram!

Anonym sa...

Sådan mor sådan dotter! Talesättet "äpplet faller inte långt ifrån trädet" stämmer så bra:)
Hon är supercharmig ditt lilla troll!

Kram,
Anita

Anonym sa...

Men du vad söt hon blev lillskruttan.. vill oxå ha en liten tjej.. fast å andra sidan skulle jag nog bli ruinerad då.. hehe.. kram kram /stora E

Marita sa...

Gud vilken goding! =) Vart köpte du de fina kläderna? Har ju en liten 2-åring och den byxdressen tror jag hon skulle bli gudomligt söt i, precis som din lilla sötnos!

miOmolly sa...

Gud va söt tjej, och sååå fina kläder! Var inne på ChillNorway, men kunde inte se att dom hade någon nätbutik... Kram Lotta

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Tack tjejer! :)
Ja hon är verkligen en riktig liten teaterapa den här lilla människan vi har här hemma!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Marita,
Visst är byxdressen ljuvlig! Jag skulle nog säga att du kan gå upp en storlek på byxdressen då den går att puffa upp i benen tack vara bred mudd (och ärmmudden kan du ju vika upp) så kan tösen ha den längre.
Jag håller på att kolla upp vilka svenska butiker som tagit in Merkur jump suit, jag återkommer!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Lotta,
Det är fortfarande lite knepigt att få tag i ChillNs kläder via nätet men jag kan rekommendera Vestis.se, nantucket.se (hit ringer du och de skickar gärna dina plagg per post) och www.millami.com. Både nantucket och millami ska ha chillnorway barn, vestis har än så länge bara dam.
Kram!