onsdag 13 oktober 2010

Ett mycket lyckat Tradera-köp!

Det börjar bli en tradition det här att göra en lyckad Tradera-affär under
Molly-riksträffarna!
På förra träffen i Stockholm lyckades jag som bekant, med härliga Mabimaos hjälp, buda hem mina älskade och mycket använda Primeboots för en femhundring och nu på Göteborgsträffen var det dags igen.
Jag hade på torsdagen gett min make noggranna instruktioner om hur han på fredagskvällen, i mitt ställe, skulle ninja hem en jacka som jag så gärna ville ha. Han skulle vänta till sista minuten för att då, snabbt som ögat, slänga in mitt maxbud. Maken var ganska skeptiskt till att på en fredagkväll sitta och vakta en auktion men tjugo över åtta, när SaraMia och jag trötta efter en lång resa och massa shopping satt och gonade oss på hotellet i Göteborg, kommer ett SMS hemifrån med en bild på den avslutade auktionen med mitt alias som vinnare och därtill ett nöjt -"Jag ninjade!".
Slutbudet blev på kronan det maxbud som jag sagt till maken!
Så idag hämtade jag ut mitt DHL-paket på posten och i det fanns en helt underbart härlig lång svart dunjacka av märket 2707. Fluffig och fjäderlätt med en gigantisk krage till ett bra pris.
Det här kommer att bli en favorit i vinter och jag kommer garanterat inte att frysa!

------------------------------------------
Dagens består av den söta Plath Strap Dress i vintage chalk som inhandlades under Mollyträffen på Minzo. Den passar färgmässigt bra ihop med Lovely Knit i powder och till detta blev det jeanstights samt femhundrakronors Primes.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Hihi sötnos. Krävs en kvinna av bra kaliber att få gubben att ninja :) Anil hade aldrig!! Gjort det den jäklen. Han tycker vi är skogstokiga hela högen som lägger så mycket tid OCH pengar på något så - enligt honom - Trivialt som kläder :) Nääää fråga mig inte VAD det var jag fastnade förr hos honom, för det vet jag inte hahaha ;)

HOUSE of ADELA sa...

Ååå vad superfin!! Grattis till ett strålande köp!

Kramar
Adela

Filippa sa...

hihi så du fick ha en kurs i traderande till mannen=)? Kul att den fina jackan blev din!
Primes för 500 pix-så billigt!! *avis*

kram!

Jeanette sa...

Grattis till fina fyndet! Ja och det fina fyndet från Minzo. :)

Kram

chatarina sa...

Hej!! Grattis till ett lyckat köp! Det är så roligt när man lyckas få något på tradera som man verkligen vill ha..det kan ju vara svårt ibland..
kramar

Evalena sa...

JA de där bootsen var jag ju nästan med att handla där i foajén på hotellet.
Kappan ser gudomligt skön ut och det är bara att gratta återigen!!

träff snart??KRAAM

Sara Mia sa...

Så det var så här den såg ut, "ninja-kappan". Den är ju superfin och ser otroligt skön ut. Så fin Plath strap dress blev till LK-koftan. Kram!