onsdag 6 oktober 2010

Mitt Freeport-fynd & en Dagens

MollybutikenFreeport var verkligen ett härligt ställe för en Molly-nörd, att det sedan bjöds på helt fantastiska cupcakes i ljuvligt pastelliga färger gjorde inte saken sämre.

Att gå därifrån med ett gäng påsar fyllda till bredden skulle inte ha varit något problem..förutom för plånboken då, för där fanns massor av vackra plagg från äldre kollektioner. I den fina rosa Molly-väskan, prydd med en pinuppa, som vi alla fick med oss hem fanns två trevliga plagg.
Eftersom jag inte var ute efter något speciellt samlade jag ihop en stor hög härliga Mollysar som jag sedan provade igenom bakom de tunga vinröda sammetsdraperierna i provrummet. Favoriten var Coolwool Dress i mörkgrått. Väldigt mjuk och strechig och jag tror den blir jättefin tillsammans med den gammelrosa standardunderklänningen.
------------------------------
Dagens blev Everywear Dress i chalk + grå tights+ Primeboots.

17 kommentarer:

Lillis goes Odd sa...

Men du är ju makalös! Finns det något du inte är så där snygg i? Allt sitter ju som sytt på dig du vackra människa!
Kram!!!

MollyB sa...

Håller med Lillis,... du är snygg i allt!!
Verkar farligt att åka till Freeport, tur att jag bor i Norge för att då har man aldrig vägarna förbi... Kanske jag blir så crazy en dag att jag åker dit bara för att shoppa, men då blir det med flyg och tåg (Extra dyrt!!)
Kram.

Fröken Abbe sa...

Håller absolut med! Så fin i den är du!

Jeanette sa...

Grattis till fina fyndet! Jag skulle mer än gärna velat ha en sådan men jag passar inte i grått, tyvärr. :(
Gud vilken söt mössa du fick tag på till dottern!!!
Kram

Unknown sa...

Men du! När jag blir stor vill jag bli och se ut som dig! Du är så vacker på både in och utsidan! KRam du underbaring!!!

Solid sa...

Hej!

Du är så fantastiskt vacker i allt du klär dig i.
Kramar från Eva

Annelie sa...

Instämmer..du är fantastisk snygg! Dessutom verkar du vara en genomhärlig person! Tack för senast, det var så kul få träffa dig igen!
Kram

Sara Mia sa...

Se där har vi ju Din everywear dress. Supersnygg helt enkelt! Stickade klänningar är underbart snygga och sköna tycker jag. Nu är jag ju inte så lite partisk eftersom denna klänning (continental knit dress) fast med rosen på ryggen blev mitt bästa köp i Göteborg. Den pryder garderobsdörren än så länge. Kram!

Anonym sa...

Hej Ninna,

Jag är jättesugen på att köpa Tourmaline Dress i den ljuvliga lila färgen som du har men är lite osäker på storleken... Skulle helst vilja ha XS men det verkar helt omöjligt att hitta. Köpte Skunk Dress i S men fick sy om den för den var för stor. Vi mejlades om det du och jag tidigare. Hur är Tourmaline dress i storleken? Är det S du har på bilden och är den jämförbar med din Skunk i stl. S eller mindre? Blir jätteglad om du orkar svara... :) Kram Malin

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Lillis & MollyB,
Haha, jag måste nog prova en sådan där Molly-heldräkt i velour, knäppa ett kort och lägga ut på bloggen så skall ni se att ni snabbt som attan tar tillbaka era gulliga komplimanger!:)Hua!
Men jag blir så glad för era rara ord, tack snälla söta.

Ja det är döfarligt på freeport, iaf för börsen, den piper av fasa. Men ack så trevligt..jag far gärna dit igen!
Kram på er finingar!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Fröken Abbe,
Tack vännen! Slog du till på den där Molly-klänningen i beige och rosa på Minzo?
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jeanette,
Jag är glad att jag inte snålade ur och hängde tillbaka den! Tror jag skall inviga den imorgon... Såg du att den även fanns i royal på Freeport?
Stor kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sanni bus,
Right back at ya! Å jag vill bli som du, jag vill bli kool, inte ta någon skit och så vill jag bli lång..jättelång....under tiden får jag fortsätta med mina högklackade Hasbeens! :)
Gigantisk kram fina du!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Solid,
Tack fina Eva för de rara orden!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Annelie,
Vad gullig du är, tack snälla!
Tänk att snart passerat en hel vecka sedan träffen, var tar livet vägen? jag vill spola tillbaka och uppleva helegen i Göteborg igen!
Stor kram fina du!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sara Mia,
Jag håller med, det är något speciellt med stickade klänningar! Förresten såg du nu hur lång min klänning är? Vid nästa tvätt skall jag prova och plantorka den ist och se om den drar ihop sig igen eller ej.
Du, det blev ingen jeansjacka från Country Dreams, lagersaldot misstämde! Det får bli en annan gång!:)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Malin,
Hej vännen!
Nu har jag varit ned i garderoben och jämfört Tourmaline Dress med Skunk Dress! Jag har storlek S även på Tourmaline och jag tycker att storleken är densamma som Skunken. Även modellen (iaf upptill) påminner mycket om Skunken, lika skuren och samma knappar.) Tourmaline sitter ledigt på mig så jag skulle säga att en XS skulle passa dig bäst. Ja det är lite knepigt att hitta plaggen i XS, det beror på att XS inte ingår i de vanliga "pack" som återförsäljarena köper in.
Stor kram!