måndag 18 oktober 2010

Odd Molly vinterspan & en Dagens

När jag läste att Folk hade lagt ut det vinterfina från Odd Molly i webbutiken var jag naturligtvis inte sen med att slå en kik. Lacie Strap Dress är en av mina favoriter men jag hade tänkt mig en ljus variant så jag väntar ivrigt på att någon av de andra webshopparna skall lägga ut sitt sortiment.
En annan favorit är tjusiga Lacie s/s Dress, tyvärr tycker jag att färgerna är för mörka, till mitt mörkbruna hår kommer jag mest se ut som Spökplumpen. Lägger man sedan till en gnutta vintervitt och glåmigt fejs blir kombinationen inte så kul. Hade det funnits en variant i powder hade jag inte kunnat motså ett köp!
Folk hittade jag även en supersöt bomullsklänning i brunt och guld från Blutgeschwester, finns i storlek S-XL och priset är 845:-. Jag skulle väldigt gärna ha en Märmaid Kleid!
-----------------------------------
Dagens idag består av en finstickad kofta med sjalkrage och skärp från Gina Tricot. Det var en kväll för någon månad sedan jag satt och tittade på TV när den här kofta visades på Gina-reklamen och jag tyckte den var så himla snygg...fast vad är inte apsnyggt på den där modellen de har? Hur som helst var priset väldigt bra, 199:-, och jag beställde två stycken från webbutiken. Eftersom jag inte provat modellen tidigare tog jag en storlek större än vad jag normalt brukar köpa bara för att få den lite längre. Idag inviger jag alltså den ljusbeiga och även om jag gillar koftan önskar jag att den hade varit lite längre....kanske kan jag dra lite extra i den när det är tvättdags.
Som förlängare använder jag Chrysalis Minigown i dark powder, de mullvadsfärgade tightsen är av märket Melmelli vilka jag köpte på Mollyträffens stopp på Charlotte Göteborg. Stövlarna kommer från Ellos.

6 kommentarer:

Nina sa...

Hej,
Hi, hi spökplumpen.... Jag (som är ljus) skulle mer se mer blekt blå-lila ut i ansiktet... Härligt att se dina outfit bilder - bra inspiration! Kram Carina

HOUSE of ADELA sa...

Du har så sköna beskrivningar ha ha...och dina outfits är så INSPIRERANDE!=)

Sara Mia sa...

Nämen, nu överdriver du allt. Inte skulle du kunna se ut som spökplumpen inte.. Skulle vara kul att se en provning som bevis. Vi kunde vara din jury. Fin är du i dagens förstås. Kram!

Unknown sa...

Du är ju snygg i ALLT! Kram

Lillis goes Odd sa...

Jag fattar vad du menar! Jag hade alltid svart på mig tidigare men tyckte att det såg konstigt ut på foton. Nu gav du mig en "wake up call" Spökplumpen är ju en perfekt beskrivning. Kontraster är aldrig fel och nu behöver jag inte undra över det mer :-)
Kram sygga du!

Viola sa...

Hihi, spökplumpen.Den hade jag glömt bort :D

Snygg är du som vanligt!

Kram från V