lördag 9 oktober 2010

Söta underklänningar från danska Culture

När jag igår var in på Selected Style och kikade på den fina Ester Elenora-sjal som bästa Evalena klickat hem tittade jag runt och såg jag en jättesöt underklänning från Culture. Finns i svart och vitt och priset är 249:-. Söt eller hur?

8 kommentarer:

Septemberflikka sa...

Jättesöta och vilket bra pris! Jag är på jakt efter en bra underklänning. Har Maggie dress från provrummet men skulle vilja ha lite mer tunnt material och inte lika "bylsig" nertill. Tyvärr fanns inte min storlek på Selected. Har kikat på Frequent också men hittar inte i webbutik :(

kram

helen by the westcoast sa...

Hejsan!
Undrar hur mkt och med vilket material du förstärkt din saloondress?
MVH Helen

Ina sa...

Väldigt söt, frågan är bara om den inte är lite kort? Vill ju gärna att den ska räcka till på längden så att den syns nertill... Har du beställt?
Kram Ina

Anonym sa...

Hej!

Hur är dessa i storleken??

Mvh Sofia

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Septemberflikka,
Ja priset var verkligen helt ok och modellen tycker jag är jättefin! Hade det funnits en beige hade jag slagit till direkt, den hade passat bra in i min garderob.
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Helen,
Nu ska jag inte ta åt mig äran för det var ju min mamma som stod för syningen! :) Hon använde beiga bomullsband för att förstärka sömmarna där det behövdes, främst på ryggsömmarna.
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ina,
Nä, jag har faktiskt inte beställt någon, jag skulle helst vilja ha en beige-aktig, den skulle passa bra till rosa och bruna kläder...vitt och svart har jag mindre användning för. Jag gillar verkligen modellen dock!
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sofia,
Jag har ingen själv men i beskrivningen står att den är normal till något liten i storleken.
Kram!