lördag 20 november 2010

Årets Julkort

I veckan kom de julkort jag skapat i Picnik, de blev jättesöta!

Att pimpa sina foton är superenkelt och dessutom mycket billigare än att köpa vanliga julkort. Allt man behöver göra är att muta barnen att ta på sig något juligt, sätta dem på en sten i skogen, muta dem lite till för att sitta still och vara snälla mot varandra och sedan knäppa av en radda bilder. Välj ut den bästa bilden ladda upp den på Picnik-sidan, pimpa hejvilt och spara ned den på din dator.
Ladda sedan upp ditt julkort på valfri fotoframkallningssida, jag brukar använda Fuji Foto och beställ så många julkort du behöver. Jag beställde 24 st och jag tror att priset blev 22:-, dock tillkommer frakt. Easy piecy.
----------------------------------------------------

Nu har jag gjort en garderobsrensning och plockat ut ett gäng kläder och skor, superfina grejer men som ALDRIG används, återkommer med lite bilder kanske hittar du något du gillar...

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hej hej!
Om jackan tillhör det du rensat ut och vill bli av med så gillar jag den! Verkligen jättefin!

J i Sävedalen

Casa del Caos sa...

Smart sätt att göra julkort på! Ska testa jag också!
Var inne på både Fuji och Extrafilm och blev inte sådär jätteimpad av deras julkort. Extrafilms frakt är dessutom OFÖRSKÄMT dyr! Där framkallar jag bara foton när jag behöver nåt special-special, som matta foton.
Hur har du mutat dina barn?
Mutor här hos mig funkar bara om jag skulle lova äldste sonen att han skulle få ett "kriga-spel" för 600 kr till X-Boxen, mellansonen en alldeles EGEN X-Box för 2500 kr och yngste sonen allt godis och alla nappar inne på ICA...
Synd att jag väger typ 2 hekto mer än dig (Mwahahahohohaha!!!), annars hade jag ju kunnat fynda nåt!

Ha det gott!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jeanette,
Ja Parker Coaten är fin men jag vet med mig att den bara kommer att bli hängande i garderoben i vinter så därför tänkte jag försöka sälja den. Får se om den hittar ett nytt hem via Tradera.
Ha det bra!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Casa,
Hahaha, det var inga dåliga mutor på måste komma med!!:)
Här funkar fortfarande att erbjuda dem varsin dumlekola, eller att lilltösen får låna mitt lypsyl. Funkarmöjligen ett år till ungefär!
Kram!

a4anna sa...

Är lite nyfiken även denna gång, kommer utrensningen att läggas ut här?

Anna

Unna dig alltid sa...

Shit vilket fint julkort du har gjort. Kan man hyra dig båda till pimpningen och till att muta barnen? Mina tjejer vägrar! Ska jag lyckas få på dom någonting så är det prinsessklänning och det matchar inte riktigt med jultemat ;-)

KRAM