lördag 6 november 2010

Himla rolig dag!

Idag for vi till shoppingcentrumet en bit utanför staden för att hälsa på barnens favoriter koola Ben 10 och söta Pingu!
Pojken har sedan han var bebis varit livrädd för de stora utklädda figurerna men nu var han modig storkille och Ben 10 fick sig till och med en kram, gissa om någon var stolt över sitt nyvunna mod! Lillskruttan föredrog Pingu och de två jämförde fötter en stund innan det var dags att ställa sig i kön för ansiktsmålning.
Med oss till MacDonalds hade vi sedan en fräsig tiger och en glittrig fjäril!
När magarna var mätta slank vi in på IKEA för att inhandla ett gäng galgar. Det är ett evigt pusslande med galgarna här hemma då de är alldeles för få, men nu så klarar vi (läs jag) oss ett tag!

-------------------------------------


ICA Maxi reade de ut varmluftsballonger av tunn plast och med en ståltrådsställning med en sorts papperskloss på. Med ballongen och en braständare gav sig hela familjen iväg på äventyr i kolsvarta mörkret ned på åkrarna. Det var stjärnklart och vindstilla, perfekta förhållanden för en ballongfärd! Medan maken höll i toppen av den meterhöga ballongen fjuttade jag eld på pappersklossen nedtill och snart började varmluften att fylla den stora tingesten. Ballongen lyfte och lyste jättefint i natten, vi stod länge och kikade på den när den steg och slutligen försvann. Jag tyckte det var spännande, barnen tyckte, tja no big deal liksom! :)

--------------------------------------
Idag var det kallt ute så det fick bli de röda UGGsen och dunjackan från Tjugosjunollsju.

2 kommentarer:

Evalena sa...

FAN om vi hade vetat det! DÅ hade vi baske mig också varit där så vi fick krama Pingu!!!*svär lite till*

röda UGGs - hur snyggt var inte det då!!! *dreglar*

kramis kramis

Karin sa...

Fint med röda Uggs och de ser varma ut också!