tisdag 9 november 2010

TÄVLING med söta små japanska vinster!

Jag håller på att fundera ut hur jag skall dekorera min mobil, ja först måste jag ju pilla bort de hundratusen småsaker som redan sitter på den. De små pepparkaksgubbarna gillar jag verkligen så dessa har jag beställt på nytt, sedan blir det väl några kakor och kristaller skulle jag tro. Mobilblingandet blir bestämt helgens uppgift.
Jag blir glad av de små onödiga prylarna som pryder, hänger och dinglar från mina elprylar och nu tänkte jag försöka leda er in på denna blingnings-frosseri-stig med hjälp av en liten
TÄVLING!
Vinsten består i ett litet blingnings-kit med saker från japanska Straya World som skall förgylla och barnsligfiera er vardag!

*Sötaste mobilhänget med den populära lilla snöbolls-Kewpie i finaste stickade vintermössan.
*Läcker mjuk chokladdoppad munk med klister på baksidan, ca 4x4cm.*Hello Kitty-jordgubb som key cover.*Nakenfisen Kewpie med sötaste änglavingarna. Men kulkedjaAllt ni behöver göra är att skicka ett mejl till enskopaodd@live.se så är ni med i tävlingen!
Vinnaren dras på onsdag nästa vecka.
------------------------------------------
Dagens rosa/lila outfit bestod av Tourmaline Dress från ChillNorway, Odd Mollys Scarf Scarf och fårskinnsboots från Shoo.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ninna,

Jag har kikat på uggsen från Shoo tidigare men är lite tveksam om man istället borde slå till på äkta uggs...? Är du nöjd med dina Shoo och är dom sådär tjocka och gosiga som de riktiga är? Blir jätteglad om du har tid att svara. ♥ Kram Malin

Anonym sa...

Glömde skriva att när och om du mot förmodan ledsnar på din lila fina Tourmaline dress, så får du gärna höra av dig till mig. Har letat på nätet men det verkar inte finnas några S kvar i den färgen tyvärr. Kram Malin igen... ♥

Unknown sa...

Du är baske mig den sötaste lilla goding jag känner!! Kan du inte kopiera, krympa och förpacka dig själv så man kan få köpa. KRAM du underbaring!! <3

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Malin,
Hej vännen!Shoo uggsen är varma och mysigt och jag är nöjd med mina MEN de är inte riktigt lika tjocka och gosiga som mina UGGs. Ett aber är att tullavgiften/frakten från Australien var snordyr och trots att skorna i sig var billiga blev det ändå ganska mycket pengar för mina två par!
Haha, jag är väldigt förtjust i min Tourmaline så den behåller jag nog! :) Har du kollat hos Vestis? Ring till dem och fråga om de inte finns i nätbutiken.
Stor kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sanni,
Du kunde ha mig på nyckelknippan!
Kram fina fina du!