onsdag 5 januari 2011

Först en Dagens sedan gå i dvala...

Trött
Trött
Trött
...måste gå och knoppa, men först en Dagens.
(Remix Blouse, Chrysalis, Tri Knit Scarf & Primeboots).
Plan för morgondagen:
Rensa garderoben och lägg ut på Tradera.
G'natt
:)

10 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Jaaa....ingen tvekan, supersnyggt ihop! Hoppas du får en skön natts sömn nu och är pigg i morgon=)

Kramar o sov gott!
Adela

miOmolly sa...

Lika fin som alltid=) Jag ska också rensa i morgon, min sjal/halsduk/scarfs samling ska ut på tradera och är delvis ute nu, men det finns mera om man säger så...ska gå på den stora väsksamlingen också och se vad den har att bjuda på=) Sen finns det en skärp samling som jag inte vet om jag vill tradera bort...såna gamla coola grejer som kommer tillbaka och då är det kul att ha dom kvar. Men jag ska verkligen hålla utkik efter dina traderisar, är just nu på jakt efter en blus med rött brodyr uppe på bröstet #329 tror jag det är, sååå fin och jag MÅSTE ha den=) Har precis fått min Lovely knit cardigan i mörkröd med gråa band=) Hoppas jul, nyår och allt varit bra! kram Lotta

Flock sa...

Åh, vad fint detta var!

Vad har du för namn på tradera?? Måste ju titta till dina auktioner eftersom vi har samma stl..
Undrar även hur lång du är?? Jag är en riktig kortis, 159 cm, så det är så bra om man vet på ungefär hur det blir på en själv.. Vet inte hur många gånger jag har beställt en fin tunika som ser helt perfekt ut på modellen och när jag sedan tar på den, blir det tantvarningslängd..

Kram

Anonym sa...

Visst har du en Branting i sandfärgen? Har letat överallt efter den i storlek XS, så om den är en av dina tradera fynd så säg gärna till så ska jag vara med och buda! Kram och tack för alla mysiga och roliga inlägg!

Kram Malin

Anonym sa...

Du är superfin - som alltid !
Vill bara fråga-vad har du för leggins till klänningen.Jag har samma klänning,blus och primeboots, en underbar kombination men har användt jeans till därför att jag känner mig aningens avklädd med bara tights/leggings till.
Ser dock bra ut på dig! Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Adela,
Tröttheten har limmat fast sig vid mig, tror jag! :)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Mio,
Även om det är mycket jobb så är det skönt att rensa i garderoben ibland. Dock kan det vara svårt att skiljas från sina älsklingar...men när pengarna kommer in så kontot och man kan köpa något annat fint är det glömt! :)
Stor kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Flock,
Tack snälla!:)
Jag har nu gjort en runda i garderoben och fick med mig en famn av kläder och skor som skall Traderas. Jag brukar göra en Pro-list för enkelhetens skull och så tror jag auktionerne kommer att laddas up på söndag. Jag heter förresten Mrs.Mupp där.
Jag är 172 cm.
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Malin,
Tack gulliga du för de rara orden!:)
Jo, du har helt rätt, jag hade en Branting Tamara i kitt och en annan i potatoe, men tyvärr är bägge borttraderade sedan länge. Jag skall dock hålla gluggarna öppna efter en XS till dig!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Anonym,
Här har du en långt nedgången tightsmissbrukare! :)Det är så himla bekvämt så det är svårt att använda något annat. Jag brukar köpa tightsen som är riktigt täta och ogenomskinliga, de som är lite glansiga tycker jag är allra bäst, för då hakar inte kläderna upp sig på dem.
Kram!!