tisdag 29 mars 2011

Vackra handskar från Fancy Fanny & en gårdagens

Jag satt och googlade på måfå efter en speciell produktbild och hamnade så småning om i en webbutik vid namn Johannesens Store och här fastnade mina shoppinggiriga ögon på de allra sötaste skinnhandskarna från

Fancy Fanny!

Eleganta med alldeles ljuvliga detaljer och silkesfoder, finns i flera olika storlekar, priset är 599:-(förutom de bruna som kostar 699:-) och frakten är gratis!

------------------------------------------

Gårdagens stass bestod av ett av mina 70%-fynd från butiken Uthuset i stan. Tunikan i ljus puderrosa kommer från italienska European Culture och påminner ganska mycket om de där särkarna som riddarna på medeltiden använde under sina plåtrustningar. Fast den är väldigt fin och de klockade ärmarna, det dubbla tyget och skärningen nedtill är ljuvliga. Om jag hade knutit sjalen runt håret istället och bytt ut Primebootsen mot lädersandaler och skaffat mig en läderpung för mina mynt skulle jag kunnat vara en fullgod deltagare i medeltidsveckan.

3 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Supersnyggt snygging och vilka FINA handskar! Som godis;)

Kramar
Adela

VivanDivanGoesFashion sa...

Supersnyggt! Riktigt "ridderligt" Måste bara fråga vad det ursnygga skärpet kommer ifrån?

Kram
/Vivvi

Casa del Caos sa...

Du är välkommen hit när det är medeltidshelg i den här stan! Jag kommer att känna igen tig på läderpungen!!! Mohahahaha! Fyll den väl för allt är SVINDYRT just då!