torsdag 14 april 2011

Att kunna kamma ögonbrynen med sina egna ögonfransar...

Idag var alltså dagen D, eller dagen Ö.

Ö för ögonfransförlängning!

Jag lämnade familjen mitt i ugnspannkakeätandet och for till stan, parkerade bilen och kom fram till skönhetssalongen strax innan utsatt tid. Jag fick hoppa upp i en stol av tandläkaremodell och fick sedan välja vilken sorts fransar jag skulle ha, naturliga, mellanlånga, långa, singelstrån, knippen eller både och. Jag tänkte, som den mascaramissbrukare jag är, screw naturligt ska jag gör detta så är det lika bra att kräma på ordentligt! Så jag sa att jag ville ha blandade av den längsta sorten, tjejen som skulle sätta dit dem såg lite skeptisk ut och sa att de är vääääldigt långa. Bra, kör på det sa jag! Hon satt igång och när hon var klar fick jag en liten fickspegel att kika i, först kunde jag inte se något alls för limångorna sved i ögonen men sedan såg jag...
...MOHAHAHHHAHA, JAG HADE FÅTT SVARTA ALBATROSSVINGAR PÅ ÖVRE ÖGONLOCKEN!

På vägen mot bilen passade jag mig noga att inte blinka för häftigt då jag var rädd att sväva iväg mot skyn. Väl hemma fick maken sig ett gott skratt, sedan hämtade han den lilla saxen som han använder vid sin flugbindning och med den kapade jag av fransarna en bit. Resultatet blev bra mycket bättre och får jag sedan kladda dit lite eyeliner, ögonskugga samt mascara på de undre fransarna blir det nog riktigt bra.
Note to oneself:

Välj de mellanlånga nästa gång!

:)

Bilder föreställer alltså en osminkad mupp med friserade fransar.

-----------------------------------------------
Förresten, på lunchen hann jag med en liten sväng på KappAhl för att kika på den nyinkomna Vintage Stories-kollektionen. Det fanns väldigt mycket fint och till bra priser och då det dessutom idag erbjöds 25% rabatt på hela köpet kunde man fynda rejält. Den puderfärgade klänningen jag föll för var dock inte från Vintage S. men helt ljuvlig ändå med vacker spets, vida ärmar och smock under byst. Priset, med rabatten dragen, blev fina 299:-.
-----------------------------------------------

Dagens:

Ka-ching pocket dress i dark powder, Spoiler dress i chocolate och Primeboots.

10 kommentarer:

Johanssonskan sa...

Sveriges absolut snyggaste fransar !
♥Åsa

Anne sa...

Wow! Hade varit lite kul att se dig innan makens frisering ;)
Kram

Bettina sa...

Absolut urtjusigt ! Trevlig helg

VivanDivanGoesFashion sa...

Supersnyggt med så långa fransar. Är också sugen på det...:-)

Nice fynd på KappAhl, de förvånar ibland med riktigt fina saker

Hoppas du får en riktigt trevlig helg
Kram
/Vivvi

Casa del Caos sa...

Wohoooo!!! Vilka fransar!
Men hur går sånt där till? Jag är ju inne i värsta pollenallergiperioden så mina ögon bara rinner och kliar, och vad gör jag när ögonen kliar: jo jag DRAR i mina ögonfransar! Skulle sådana där fransar lossna på en sån som mig då eller?

Ha en trevlig helg!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Johanssonskan,
Hahah, tack snälla! :)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Frösötös,
Ja, jag borde verkligen ha tagit en "före"-bild! Det såg helt sjukt konstigt ut! :)
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Bettina!
Tack snälla!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Vivan,
Fördelen med fransarna är att det går väldigt snabbt att sminka sig, nackdelen är att man inte kan gnugga sig i ögonen. Nästa gång ska jag dock köra på lite natuliga fransar.
KRAM fining!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Casa,
I knåw, de är humongous! :) Fransarna, singelstrån och knippen, limmas fast på ens egna strån.Ett minus är just att man inte kan gnugga sig i ögonen, väldigt irriterande, så jag tror det kan vara värt att vänta tills dess att pollenplågan är över! :)
Kram bästa toka!