lördag 9 april 2011

Desperately seeking Molly

Det finns två äldre Mollysar som jag jätte-super-mega gärna skulle vilja lägga vantarna på så därför tänkte jag prova att lägga ut en efterlysning här.

Plaggen det gäller är Skip-a-beat Dress i rött eller powder samt Undress A, så om du råkar ha någon av dessa i storlek 0 eller 1 till salu, eller vet var jag kan hitta dem mejla mig på enskopaodd@live.se, tack!

:)

---------------------------------

Dagens simskole-avslutnings-outfit är Petunica Dress i sand från ChillNorway, tights och Primeboots i mörkbrunt och massa krimkrams runt armarna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Jag har en skip a beat dress i rött som jag "kanske " kan tänka mig att sälja maila mig på albinoaugust@gmail.com storl 0 den är ju som du vet mycket rymlig.
MVH Cia

Anonym sa...

Hej,

underklänning på Blocket http://www.blocket.se/vi/33006022.htm?ca=11

Vänligaste
Anna

Unknown sa...

Hej tänkte bara höra vilken storlek du har i Petunian?
kram

miOmolly sa...

Hej!! Hoppas allt är bra med dig! Tack för tipset om Humanity armbanden, får nämligen inte mail från Campadre längre och det var ju ett riktigt supererbjudande nu!!=)En annan fråga, vad heter butiken som tofs halsbandet kommer ifrån? Har tappat den länken...Kram

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Mio,
Hej hej! :) Halsbandet kommer från Vestis! Jag tror inte att det finns i webshoppen men ring dit så skickar de. Numret finns vid butiksloggan i högra fältet.
Kram!
Ninna