måndag 4 april 2011

Sjukt trött lektant & en Dagens

Det här party-djuret är HELT slut!
Det är jobbigt att anordna barnkalas och agera lektant, detta trots att tillställningen bara varade två timmar. Barnen frossade i glass med tillbehör, löpte amok bland leksaker och gosedjur och kiknade av skratt när de ur fiskdammen drog upp en gammal strumpa, ett par långkalsonger eller en bebisblöja innan den åtråvärda godispåsen uppenbarade sig. Skattjakten var en hit liksom det faktum att vårt hur erbjuder lyxen av en någorlunda öppen planlösning vilket innebär att man kan springa runt, runt,runt...från hallen, in i köket vidare in i matsalen och tillbaka till hallen. Jag tror alla barnen somnade gott den kvällen!
Jag vet att JAG gjorde det...strax efter det att jag röjt upp i barnen rum där jag misstänker att en bomb smällt av!

:)

(Gårdagens partystass var ChillNs Starboard Dress, en perfekt mjukisklänning där de små kladdiga kolasås-fingeravtrycken inte ens syntes mot det randiga tyget!)

----------------------------------

Dagens bestod av världens skönaste mörkgrå klänning från Bondelid, grå tights, stövlar från Ewa i Walla och sjal från Gina.

3 kommentarer:

Anne sa...

Hahaha tack för underbart fnissig bild av partystassen :))
Kramar

Jeanette sa...

Love your pictures! Jag fasar för sonens kommande 6-års kalas redan. ;) Blir nog på något lekland då vi håller på med renoveringen. Eller jag kan hyra in dig att vara lektant här i trädgården, du har jag erfarenhet nu ju.....eller?
Kram

VivanDivanGoesFashion sa...

Snygg partystass :-) Barnkalas är riktigt tärande på psyket med stoj och stim. Vi gjorde det enkelt för oss nu sist och hyrde badhuset. Helt klart värt. Alla hade föräldrar med också och korv och fika var uppdukat och klart. Toppen :-)

Kram
/Vivvi