måndag 16 maj 2011

Superian dress- Försök nummer två

Superian Dress i powder var det plagg jag gillade allra mest när jag såg Odd Mollys visning från New York.
Som ni kanske kommer ihåg köpte jag mig en sådan som var på tok för liten och som om jag knäppte den hela vägen upp såg ut att kunna sprängas vilken sekund som helst och därpå skicka ut knappstackarna ut i yttre rymden.Efter lite mailkonverserande fram och tillbaks med AjaBaja samt lite mätande från deras sida bestämde jag mig att istället för att få pengarna tillbaka för min returnerade klänning uppgradera mig till en i större storlek.

Den nya Superian ,som idag invigdes tillsammans med tights från Gina samt träskor från XUZ, passade perfekt. Den varken satt åt eller stramade någonstans men var inte tokstor heller. Vid och fladdrig är den ju av naturen och det gillar jag.

------------------------------------------

Lika som bär

8 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg frågelåda du har! Kan du inte beskriva i ett inlägg hur man får in det på sin sida och fungerar? Hade verkligen varit super! Tror vi är många som undrar...
kram!

Anne sa...

Vilken storlek tog du nu??? Jag har provat en 2 som satt som din första klänning :(
Kram

HOUSE of ADELA sa...

Å så snygg du är bruttan;) Riktigt fin klänning som passar dig så bra!!

Kramar
Adela

Anonym sa...

Lika som bär! Wow; det är ju klockrent!!!!

Sara Mia sa...

Vilken tur att du valde att byta upp dig en storlek. Detta är ju verkligen en Ninna-klänning i allra högsta grad. Dina look-alike bilder är ju slående. Vilken uppmärksamhet från din sida. Kram!

L8 sa...

Vilka bra "lika som bär" :) Roligt! Kram
L8

Solid sa...

Hej!
Du är ju otrolig, att komma på så klockrena likadanabilder.
Klänningen sitter perfekt på dig, min ligger i en låda och väntar på bättre tider vilket betyder ett par kilo mindre av mig.
Kram från Eva

malin sa...

haha va roligt :)