torsdag 16 juni 2011

När katten och kattungarna är borta äter mor råtta inte husmanskost!

Nix pix, inga potatisar, köttbullar eller falukorv så långt ögat når när barnen och maken är på vift!

Idag slår jag på stort och äter grillad kyckling, guacamole, salta potatischips, morötter och dip till middag och till det busdricker jagICA-cola, allt enligt tallriksmodellen.

-----------------------------------
Dagens lunch tillbringades med två underbara molly-galningar. Jag mötte upp SaraMia och Anna i jobbrestaurangen och under den trevliga, men allt för korta lunchtimmen, diskuterades prefall, rea, traderafynd samt mollysar i allmänhet. Vi hann dessutom bestämma att vi efter sommaren ska fara till Barkaby tillsammans.

Det blir grejer det!-----------------------------------
Dagens:
De galna multifärgade Bloomersarna invigdes liksom mina nygamla cognacsfärgade Hasbeens av traditionell träskomodell. Skorna har jag ju haft i flera veckor men eftersom mina ankfötter hade svårt att få plats i dem har de varit inlämnade hos skomakaren för utlästning. Det gjorde susen och nu är de perfekta! Ka-ching pocket dress och en OM-underklänning utan spets ingick också i stassen för dagen.

Nu ska jag ikläda mig det stora rosa jag fick idag!

Tata!

:)

TIPS! Jag såg att att Johnnys Boutique, som säljer sample-mollysar har sänkt priset på det som de har kvar.

7 kommentarer:

If The Stars Was Mine sa...

hej.

tror du man kan nästa ut ett par prmeboots över vaden?

är de så fruktansvärt trånga?

mvh jenny

If The Stars Was Mine sa...

menar lästa

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jenny,
Det borde ju gå eftersom Primsen är av skinn. Det jag dock funderar på är om dragkedjan håller samt om skomakaren har något verktyg som passar. När man lästar ut fotdelen på ett par skor sätter de i en metallfot som de sedan breddar så att skinnet töjs ut. Kolla med närmska skomakre/klackbar, själva utlästningen kostade inte mer än 70:-.

Jag har skitbreda fötter så egentligen vet jag inte om träskorna är smala eller normala! :)
Kram!

Anonym sa...

Åhh vad fina leggingsen blev på dig:-) Kul!! Som ett svar har jag en vännina som lästat ut sina primeboots och det blev jättebra! Måste fråga dig hur du trivs i dina primeboots nubuck taupe? De höga beiga...är grymt sugen men funderar på om de är väldigt känsliga för vatten/snö?? Går de att impregnera tro? Kram och tack för att jag får titta in!
/Cecilia (Hon som sålde leggingsen;-)

Sara Mia sa...

Tack för trevlig "lunch-date". Vad trevligt vi hade. Synd bara att tiden går så fort när man har roligt. Men nu ska vi blicka framåt mot Barkarby. Jag har ju, hör och häpna inte varit dit sedan OM-butiken öppnades. Detta måste ändras helt klart. Kram!

a4anna sa...

Tusen tack även från mej, det var verkligen en supertrevlig lunch :-)

Glömde i hastigheten att min gråa från dej tillhör de absoluta favoriterna också, det är en som aldrig lämnar ...

Ha en riktigt härlig helg och semester!

///anna

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Cecilia,
Föööörlåt för mitt supersena svar!! Jo, jag är mycket förtjust i mina Primes i taupe! Dock är de väldigt känsliga för regn och smuts så jag använder dem bara när vädret är fint. Jag spillde något på dem vi ett tillfälle men det gick bort med lite Yes. Jag ska också nämna att de är stora i storleken. Jag skulle tro att de går att impregnera, det skall jag ta och göra till hösten.
Tack snälla för de fina multi bloomerserna, jag älskar dem!!
KRAM!