måndag 12 september 2011

En närstudie av ChillNorways Blossom Long Sleeve

Blossom Long Sleeve är ett perfekt exempel på varför jag gillar ChillNs kläder så mycket, med en relativt enkel modell i mjukaste bomullstrech prydd med fantastiska broderier och söta applikationer blir den till ett bekvämt mjukisplagg i lyxförpackning.Blossom l/s är en A-formad tunika som passar perfekt till jeans eller tights. Fin ljusbeige spets pryder sidorna, ChillNs söta hjärt-logga sitter på tunikans nederkant, märkets diskreta men vackert snirkliga monogram finns på vänster ärm och framtill finns en liten bröstficka med lock.

Modellen är löst sittande och normal i storleken. Färgen heter charcoal (gråsvart melange) och priset är 1349:-. Finns hos Nordljus.

--------------------------------------------------------

Kolla in de här kommande ChillN-gobitarna!

Tweed Cable Dress

Kaana Coat

Paddy Coat

-------------------------------------------------------

Jag avslutar med en liten rar sak jag fyndade på loppisen för ett par veckor sedan, en charmigt nött och fantastiskt praktisk plånbok i större modell. 40 spänn kostade den!

3 kommentarer:

charlotte sa...

Jättefin!!! Vad har du för strl? Jag brukar ha stl 34 på kläder men hittar inget i xs från Chill norway... Bara S. Brukar du ha S i kläder? Är du lång? Vill bara ha tips så jag vet om jag kan beställa i strl s... Inspirerande blogg, har precis hittat hit. Kram Charlotte

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Charlotte,
Kul att du hittat hit, du är hjärtligt välkommen! :)
Ja, jag har vanligtvis storlek S, men ChillNs plagg är ibland rätt generösa i storleken och då funkar även XS. Jag är 1,72 lång på ett ungefär.
Jag tror du som stl. 34 ska satsa på XS i ChillNorways kläder, jag vet att de kan vara lite svåra att finna eftersom just XS ligger utanför "packen" som återförsäljarna köper in. Jag lovar att hojta till om jag hittar en butik med XS i sortimentet!
Kram!

Charlotte sa...

vad gullig du är! tack.
Krya på dig