onsdag 19 oktober 2011

Julfeststassen säkrad!

Tjohooo, jag är en lyckans ost!
En av mina absoluta favoriter från höstens Odd Molly-kollektion är Wunderwear sequin dress i färgen rose, en rosa-grå dröm i festblåsestuk! Att inhandla den till ordinarie pris har dock inte varit aktuellt just för att det inte är ett plagg som man kanske har till vardags och partypajsaren i mig har sedan länge förvandlats till en fredagsmysälskande soffpotatis.
När jag så förra veckan fick syn på klänningen, helt ny och i rätt storlek, på Tradera var jag bara tvungen att ge mig in i budgivningen...eller jag gjorde som jag brukar, i sista stund kastade jag in ett bud och ninjade på så sätt hem ljuvligheten till 40% under ordinarie pris.


Nu är det bara att invänta den kommande julfesten med jobbet, ta fram mina svarta knee highs från Swedish Hasbeens och slänga på min velvet stretch jacket så är saken biff!

----------------------------------

Idag fick jag ett klubbrev från Nantucket som gjorde mig så himla nyfiken!

Just nu erbjuder butiken en present till ett värde av 500 riksdaler till den som shoppar för 1500:- eller mer i webbutiken, nu undrar jag såklart vad det kan vara för present! Tänk vad förvånad man skulle bli om man öppnar paketet och hittar två små marsvin inlindade i skirt silkespapper. Nja nu tror jag inte att presenten består av några djur...men jag hade ialla fall blivit hemskt glad..såvida marsvinen mådde prima och inte hade bajsat på mitt 1500 kronors-inköp.

Snälla lova att berätta vad presenten bestod av om ni handlar från Nantucket!

------------------------------------

Dagens: Tjockkofta från Miss Sixty och XUZ-clogs.

7 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

What a dreamdress!!! Den vill jag med ha;)Marsvin ha ha....du är skön=)

Kram
Adela

Hilde sa...

Jättefin klänning, ett kap!
Marsvin i present ja, det vore något.
Kram

Nena sa...

Den där var jag på fest i i helgen! Och den har redan använts på två fester i höst....För annars tänkte jag som du att när ska man kunna använda denna?! vilket dock inte hindrade mig från att klicka hem den snabbt som ögat. Jag kallar den min prinsessklänning och känner mig som Audrey Hepburn i Prinsessa på vift när jag tar på den, hihi...
Kram

Nena sa...

men ett litet tips är att kolla så att paljetterna sitter. Jag har redan förlorat några tyvärr......

VivanDivanGoesFashion sa...

Den klänning är min favorit också. Föll redan när jag såg den första gången och den är ju bara bedårande. Har funderat på hur jag kan klä ner den så jag kan använda den ännu mer bara :)

Undrar vad det kan vara från Nantucket. Nästan sugen att hitta nåt att beställa bara för att få en present. Marsvin, jotack ;-)

Kram
/Vivvi

Septemberflikka sa...

Haha, du är rolig du. Grattis till fyndet! Den är himla fin. Såg sen först på träffen då Vivi hade sin på dig och var skitfin i den. Kram

Natascha sa...

Du ommer bli superfin till julfesten! Kul att du fick tag på den till ett sådant bra pris.

Haha....en hamster! Det hade varit lite kul.

Supersnygg kofta. Jag brukar alltid ha ett par byxor till mina långa koftor, men det fungerar ju väldigt bra att ha den som en "klänning" med ett par leggings under. Tack för tipset!
Kram