tisdag 18 oktober 2011

Med en dutt av ljuvligt 1800-tal...

Så här bra har jag det just nu i bloggande stund!

:)

Förra veckan kom ett paket från Nantucket hem till mig, ett underbart fint sådant med snören och söta hjärtan. Jag har hållit lite på det vackra innehållet, låtit det hänga på en trägalge i hallen där det har gjort mig glad med sin ljuvlighet!

Idag var det äntligen dags för invigning...av min fina klänning av märket Ewa i Walla. Kanske kommer ni ihåg att jag som hastigast visade den här i bloggen för ett par veckor sedan, och kunde jag sedan motstå den? Nää, såklart inte. Färgen, prune, är perfekt och modellen vackert enkel men med de ljuvligaste detaljerna i form av volanger, rosor och knappar och den vida kjolen ger plagget en fantastisk tyngd.

Idag kombineras den med underklänning och stickad sjal från Odd Molly men jag tror bestämt att jag längre fram skall snoka upp en väst att bära till klänningen, det tror jag blir finemang.

9 kommentarer:

Unknown sa...

Oh så fin:) Kram!

HOUSE of ADELA sa...

Så jättefin klänning!

Kramar
Adela:)

Hilde sa...

Jättesnyggt! Du bär upp Ewa som ingen annan.
Hojta om du hittar en passande kroppskondom;)
Kram

Anonym sa...

Jag har en undran.. jag har själv High knee hasbeens, tre stycken..helt fantastiska på foten..underbara att gå i..perfekt..MEN hur i hela friden få dom AV sig??? SJÄLV?? känns knäppt att begränsa sitt användande av favvossar till att en hjälpande familjemedlem ska vara hemma när man väl vill ta av sig skorna. Hur gör du för att få av de höga hasbeensen alldeles själv??

Unknown sa...

Vackert, jättevackert!


Kraaaaaaam

VivanDivanGoesFashion sa...

Urtjusigt. Nu får du mig att verkligen börja spana på Ewa i Walla. Har ju lokal butik här som nog måste få ett besök snart :)

Spana in den här snygga västen från Plain Vanilla. Skulle nog vara super till. Kunde själv inte låta bli att klicka den :)
http://shop.creativelounge.se/se/art/plain-vanilla-palsvast-nude.php#

Anonym sa...

VAD FIN!! VILL HA!!

Anne sa...

Å Jösses bruden vilken femetta! Bra att du inte kunde stå emot :)
Kram

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Tack tjejer, ni är så rara!
Kram!

Anonym med höga Hasbeens,
Haha! Ja just detta är ett aber med stövlarna, men jag lovar det blir bättre med tiden!:) I början fick jag varken på dem eller av den..nästan, men nu går det fint. Fast det kräker lite vighet, eller närvarande familjemedlem, vid avdragning!
Kram!

Vivan,
Ja för sjutton, du måste prova lite EiW, kläderna är ljuvliga...men görstora i storleken! Du, västen var skitsnygg! Kram!

Anonym som VILL HA,
Ha ha, precis såbreagerade jag också när jag såg den i webbutiken! :) Kram!