tisdag 27 december 2011

Tjohoo! Äntligen...och på REA dessutom!

Jag fick precis ett medlemsbrev från Bohemia som meddelade att de kört igång sin REA.
Massa mollysar till 25% rabatt men även ett gäng till HALVA PRISET! Bland de senare hittade jag fina Easy v dress i powder som jag varit på jakt efter sedan jag först såg den. Jippii!
Dessutom fick man 10% extra om man angav koden SVENSKA2011 i "kassan", bra deal alltså.

7 kommentarer:

Sara Mia sa...

Jag såg också den godingen och kan bara instämma i att detta verkligen är en "Ninna-klänning". Kram!

Anonym sa...

Men en sån har ju jag till salu storl 1 HELT NY , har haf den på Hornsgatans blogg.
Precis en sån som du efter lyser
Jag vill ha 600 kr inkl frakt dessutom???
Kram Cia J

Ninna med En Skopa Odd... sa...

SaraMia,
Hej vännen! Ja, eller hur! Hoppas nu bara att den sitter ok.
Stor kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Cia,
Åhhhh, det har jag missat! Nu har jag redan betalt klänningen, men hade jag vetat det hade jag självklart köp din. Tack snälla för att du frågade!
Kram!

Anonym sa...

Hej Ninna och god fortsättning! Vill fråga lite om din ljuvliga Tina Wodstrup klänning. Såå fin!

Har kikat runt lite på nätet och hittar den i nougat, blå och rosa. Är det den i nougat som du har men som skiftar i dimlila? Är den stor i storleken? Är en 34-36 annars och 160 cm lång. Funkar S tror du eller blir den jättestor?

Och sist men inte minst, stämmer det att priset ligger på en dryg 1000 lapp? Jag såg att du hade köpt den på Korint men de har stängt idag och annars hittar jag den bara på danska och norska sidor. Med lite tur kanske den kan finnas med på rea nu efter jul tänkte jag... :-)

Precis som du så har jag Chill Norways Tourmaline dress i lila men den här ser ut som den är i finare sammet, stämmer det?

Skulle bli jätteglad om du har tid att svara på mina frågor så jag vet innan jag beställer den. Verkar inte finnas i Stockholm så jag kan "klämma" på den tyvärr. :)

Tack snälla.

Kram Malin

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Hej Malin!
Jag kollade på tagen som satt på min klänning men det stod tyvärr ingen färgangivelse, men jag skulle tro att det är den som kallas nougat, dock är den vackert dimlila i verkligenheten. Jo, den är stor i storleken, min small är 83 cm lång och ca 47cm över bysten. Om du kan hitta en XS tror jag det skulle bli jättebra!
Ja, jag tror Tina Wodstrup-klänningen är lite tunnare och glansigare i velourtyget än ChillN-klänningen..den är verkligen superskön och modellen och luvan så
fin. Jag tror du skulle gilla den!Jag ska besöka Korint imorgon för att kolla om de rear något, kollar då storlekar och färger och återkommer till dig!
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Malin,
Jag glömde, priset stämmer, det låg på runt 1000-lappen.:)