onsdag 22 februari 2012

Klen morsa och en gårdagens

Barnen har varit hemma ett par dagar med hög feber och hosta och igår var det min tur att få mig en duvning. Sonen med sina 38,5 febergrader tränade bandyfinter, vickade på den lösa framtanden och åkte lite rullskridskor inomhus. Dottern med sina 40,2 var lite matt men kollade på film och var rätt pigg. Själv var jag med mina 39 febergrader HELT utslagen, ja nästan döende faktiskt.
Maken fick vara hemma och ta hand om oss alla tre.


Stassen för dagen, som spenderats yranes i sängen tills nu, är pyjamas. Lägger istället in gårdagens från Culture.

6 kommentarer:

Nena sa...

Vilken tur att maken står på benen! här har maken fått agera chaufför, medicinuthämtare och allmän roddare när jag har opererat en tand....
Kram

Sara Mia sa...

Era stackare! Hoppas nästa dag blir bättre och att det finns hopp om livet. Tur att maken finns som sjuksköterska och kock. Kram!

MiaC sa...

Jag känner igen mig totalt... tur att mannen finns och kan ta hand om en. Vi har också legat hemma med hög feber och hosta i snart en vecka... inte roligt och nog sjutton tar det på krafterna... Krya på er nu.

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Ååå, stackars stackars dig!Ja, tur att vi har dem!
:)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

SaraMia,
Haha, ja, han har verkligen fått vara Mr. mom den här veckan!
KRAM!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

MiaC,
Ja, man blir alldeles urlakad! Sonen var till skolan igen igår och gissa vem jag får hämta idag från skolan med magsjuka? Jaja, vi kör väl en sån sväng också antar jag! Buhu!
Kram!