fredag 13 april 2012

Uppdaterar shopping-utbudet

Efter ha varit borta en månad måste jag nu uppdatera min kunskap vad gäller webbutikernas vårnyheter och reor!
Jag har inte kommit så långt ännu men har redan hittat några favoriter, en av dem är såklart ChillNorways helt fantastiska fjärilsklänning som jag har förstått blivit en gigantisk hit och därmed tvärslut överallt. Synd för mig, men bra för mitt sparkonto. Vår- och sommarkollektioner i all ära, men finns det gamla finingar från äldre kollektioner med riktigt bra rabatt är inte jag den som spottar i shopping-glaset! Jag såg att Campadre har ett par intressanta kampanjer på gång, nämligen Love Forever, Branting och Eliza & Phi. 
Dom ska jag inte missa.
På en av mina uppdateringsrundor hittade ett par tuffa pjuckor vid namn Rag från Ash, de skulle jag gärna se på ett par fötter nära mig! Finns HÄR.

Nu: FREDAGSMYS!
:)

3 kommentarer:

Lindi Loo sa...

Kul att du är tillbaka! Kramis!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Tack raraste!
Kram!

Anonym sa...

Hejsan!

Var till Uppsala idag på Holmlunds där de nyss börjat med Chill N jisses va bra priser de hade på plaggen där!! Den fina fjärilsklänningen och dito blus 995Kr,tror de flesta tagit 1495 för dem. Har min syster i stan så jag har en shoppingbulvan där inför kommande CN-köp!:) Odd Molly, Ester Elenora mm hade de oxå, ofta bra priser och rabatter!

Kram Annelie