söndag 29 april 2012

Vårväder & vackra Ewa i Walla

Barnen har vi knappt sett skymten av under hela dagen, de är ute och leker i det fina vårvädret. Landhockey och blomplockning är det som gäller. Dottern kom hem med en söt bukett vårblomster och jag misstänker att hon återigen har plundrat någon av grannarnas rabatter.
Jag fick nästan ta till buntband och silvertejp för att få hem dem för lite lunch-ätande. Efter inmundigande av en stycke tunnbrödrulle var det tvagning i duschen som gällde och därefter på med finkläder och sedan iväg till grannpojkens födelsedagskalas. Phu!
Stöldgods?
Gammelhunden får vara med bara för att han är så söt.
Själv har jag vardags-meckat lite hemmavid men även kollat in ett par fantastiska Ewa i Walla-plagg...
Det ena är en vit, ljuvligt skir kjol med bred linning, knappar och fina volanger vid namn Tullia. Hur fin som helst och dessutom nedsatt med hela 70%!
 

 

Det andra plagget är en tunika/klänning från vårens kollektion. Modellen är enkel och helt underbar, kolla in de spets- och knapp-prydda axelbanden! Jag tror kombinationsmöjligheterna är många med den här klänningen, självklart som den är med ett par träskor men också med en underklänning som sticker fram och en stickad kofta eller varför inte slitna jeans. Priset är 1260:-.1 kommentar:

chatarina sa...

Hej! Ja, vilket fint vårväder vi har haft idag!! Hoppas att det fortsätter så. Kram o ha en fin kväll!!