fredag 4 maj 2012

Två nya fantastiska favorit-Mollysar...

Spritzer dress är för mig den vackraste juvelen i Odd Mollys senaste kollektion, det var såklart också den som, tillsammans med ChillN-klänningen, fanns i paketet från Nantucket som kom härom dagen.
Som den powder-junky jag är var valet av färg enkelt, storleken var desto knepigare. Jag hade hört att den var liten över ryggen och eftersom "stramning över rygg och axlar" är det värsta jag vet slog jag till på en 2a. Vilken lycka, klänningen sitter löst och ledigt, sömmen under bysten hamnade där den skulle och jag kan veva med armarna obehindrat. Visst blev den lite för stor precis under bysten men eftersom Spritzen knyts i sidan var det bara att flytta ett av banden en bit så vips blev passformen perfekt. Happy joy.

Happy joy var också det orangefärgade paketet som jag visade som snabbast igår. Från den bloggande bönan Odd me kom lite lycka i en påse, nämligen Rock-a-fellow slip dress i vackra vintage powder! Jag hade turen att ramla in på hennes rea-bloppis och fick se underklänningen med stort U, tack snälla Marie!
Storleken är 3 och har jag en luftspalt på ett par decimeter baktill i ryggen vilket inte gör ett pillevitt eftersom jag alltid kommer att ha något över upptill. Vidden och längden blev helt perfekt och dessutom passar den bra till Spritzen!

3 kommentarer:

Odd me sa...

Den är superfin på dig! Och vad fin ihop med klänningen! Kram

VivanDivanGoesFashion sa...

Spritzern är verkligen sååå fin. Var det första jag fastnade för också i vårens kollektion och invigde faktiskt min vita idag :)

Du är supersnygg i din och härligt kombat

Kram
/Vivvi

Sara Mia sa...

Underbart fint! Just denna färgställning har jag inte sett förut. Kram!