måndag 29 juli 2013

Slut på lata gódagar

Hello sköna bönor, nu är mitt sommarlov slut för den här gången och semesterns lata dagar vid poolkanten med ett glas kyld dryck balanserade på magen och grannskapets alla ungar plumsande i bassängen byttes idag mot ett öde kontorslandskap och jobb.
Fast vädret är fortfarande ljuvligt och det var kul att träffa jobbkompisarna igen så någon större katastrof är det kanske inte egentligen...eller så är det det, jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

Nu är det ialla fall hög tid att få snurr på den här gamla sega saken till blogg, det blir väl det gamla beprövade konceptet, reor, loppisfynd, odd molly, odd molly, odd molly, kläder o.s.v, ja vi får väl liksom se vart det barkar hän.

I torsdags tog jag och min bästaste bästis oss en roadtrip till Barkaby, på Odd molly-butiken vankades nämligen utförsäljning av provkollektionen från våren/sommaren 2012. Därtill var det 40% rabatt på allt det andra i butiken. Priserna på samples var något högre än tidigare, klänningar och tunikor kostade 500:- istället för 300:- som tidigare. Fast man kan ju knappast klaga, det var fortfarande snorbilligt om man jämför med ordinarie priser.

Åkej, jag anser inte att vår/sommar-kollektionen 2012 var sådär rysligt spännande men där fanns ända en jäkla massa fina plagg upphängda i långa rader och med var sin välfylld påse for vi tillbaka norrut...eller först for vi söderut för vi körde fel och hittade inte tillbaka.

Från provkollektionen fick jag bland annat med mig den skira Cotton lite poplin-blusen.
Kjol av usel kvalitet från Bikbok. Men jag älskar´n. 


Odd molly-kofta vars namn är okänt...säker nåt med "knit"...

Dagens innehöll även bästaste flip flopsen från Ilse J.

Bakom hänger mitt Odd molly-loppisfynd från förra söndagen, 60 spänn kostade den.

Min favorit-logga


2 kommentarer:

Anne sa...

Jag lyckades plocka hem ett reservpar Smirk shorts i powder för plånboksvänliga 119 kronor spänn :))
Kram

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Rosen,
Vilket kap! Jag såg att shortsen låg gär på en bänk. Detta är första gången jag besökt BArkaby utan att ha träffat en endaste bekannt...massor av molly-nördar men ingen som jag kände! :)
Kram!