fredag 1 november 2013

En soppåse med posten är lycka

Har ni varit in och kikat Campadres Odd molly-kampanj? Det fanns ovanligt många intressanta grejer till bra pris men den här gången blev det inget för min del, även om en Feeling short dress eller Feeling wrap cardigan gärna skulle ha fått en galge i min garderob.

Idag upptäckte jag ännu en fantastisk fördel med mitt nya jobb, dag innan helgdag jobbar vi bara halva dagen. Otroligt bra bestämmelse! Så innan klockan var 12 hade jag både hunnit hämta barnen och handlat samt varit på posten och skickat och hämtat paket. Paketet jag hämtade var inslaget i en konsumpåse och såg ut som något man av misstag råkat posta istället för att slänga i soptunnan, men inuti dolde sig något alldeles galet fint. Nämligen en supersnygg skinnväska i weekend-modell med den allra finaste vintagelooken och med ett fantastiskt innertyg! Tradera är the shit liksom.


Dagens
Stickade favoriten Harlow dress och underklänning, Odd molly
Kofta, Vintage by Fé
Sjal, Zara

3 kommentarer:

babarb sa...

Fint traderafynd, du verkar vara grym på det :) Jag kunde inte motstå en mössa på Campadre idag, fick säga till mig på skarpen för att inte plocka med mig en Egotrip short wrap... Ha en trevlig helg!

Fröken Abbe sa...

Värt att jämföra då Campadre kör samma som finns på Freeport. Men med erbjudandet ikväll vann Freeport med några tior.
Kram

Nära vill jag leva sa...

Håller med, tradera när det är som bäst är toppen. Nyss tokfyndade jag en By ti moklänning för nästan löjligt lite pengar.
Kramar