fredag 21 mars 2014

Google ljuger inte och ett LdiR-fynd

På högskolans medie- och kommunikationsprogram lärde vi oss kritiskt tänkande - allt som står i tidningar, på nätet och sägs i TV inte är lika med sanning. Men vad sjutton gör man när lagret av mirakel-hårinpacknings-medel från Thailand efter ett år nu tagit slut? Jo man googlar på "bästa hårinpackningen". Jag förväntade mig ganska spridda resultat men när det så visade sig att Macadamia Deep Repair masque hade många nöjda användare letade jag upp den billigaste webbutiken med hjälp av Pricerunner.

Jaha, var det något att ha då? Japp! Doften är lite väl söt men produkten är det absolut inga fel på. Tvärtom, håret blir väldigt mjukt och lättkammat. Dessutom är förpackningarna fina, yey! Produkten får lätt 4,5 på den femgradiga skalan.
REKOMMENDERAS!

Klart billigast var butiken Nordic Feel där 500 ml hårinpackning nu kostar 259:-, att jämföra med ordinarie 420:-. Jag köpte även schampot, 249:- för 1000 ml. Ordinare pris 410:-.


--------------------------
Förutom att leta hårinpackningar har jag även hunnit med att Tradera-fynda!
Jag hittade, budade och vann ett par höga LdiR-stövlar i nyskick. De som en gång kostat 2499 pix blev mina för 530:-. Pocahontas skulle blivit grön av avund.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för bra tips!! 'Skrattar högt när jag läser om balett med 'Old ladies'.. Kan se det framför mig, säkert väldigt söta!
Trevlig söndag!
Kram,
Annelie

Anonym sa...

Skulle gärna vilja ha mer info om hårinpackningen från Thailand. Ska dit och då vore det toppen med lite tips.
/Pernilla

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Annelie,
:)Imorgon är det dags för tantbaletten igen!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Pernilla,
Javisst! Här kommer lite info. Märket heter JudeNa Herbals och produkten HAIR MASK WAX. Det finns en rosa variant med blommor på som luktar sött men jag väljer helst den orangea varianten med honung. Burken är vit med delvis orange etikett. Locket är orange. Du hittar inpackningen bland annat på Tesco Lotus som är en gigantisk affärskedja, typ ICA MAxi. 500ml kostar ca 20:-. Det här är den absolut bästa hårinpackning jag någonsin provat och nästa gång jag far till Thailand ska jag packa väskan full. :)
Ha det underbart i Thailand!
Kram.

Ninna med En Skopa Odd... sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.