tisdag 12 augusti 2014

Sommarlovet är slut - Hej på er!

Det känns som jag varit ledig en mindre evighet - och det har jag faktiskt också! Sju sköna veckors semester med nästan bara sol är till ända och jag gör dag nummer två på jobbet - hjärnan ligger dock fortfarande kvar i solstolen vid poolen.

Jaha, vad har hänt sedan sist? Massor och ingenting. Det mest märkbara är kanske att jag numer är rödtott. Illrödtott. Jag trivs i min nya hårfärg, enda problemet är väl egentligen att den röda färgen formligen RASAR ur skallen men jag hittat en rund liten bästa kompis från Revlon - ett balsam med färg. Skitbra!Lite sommarrea-shopping och Tradera-fyndande har jag också hunnit med. Idag var jag in stadens allra finaste butik och halva-priset-investerade i både Mes Demoiselle och Line of Oslo. En provning och lite bilder kommer en annan dag.


Hoppas att ni har haft en alldeles fantastisk sommar!

DAGENS
Tunika - 99-kronors-fynd av okänt märke
Kjol - Bik Bok4 kommentarer:

Sara Mia sa...

Välkommen åter!
Vilken härlig hårfärg, förstår att du är nöjd. Kul med sensommarrea. Jag har väl klickat lite smått ibland . Nästa vecka tar jag nog yngsta sonen på en tripp till Stockholm. Få se om det finns något kul där. 60-70% rea känns lagom nu ;-)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Tack bästaste du! :) Åh vad kul, det var toklänge sedan jag besökte huvudstaden för shopping - ni lär nog knappast komma tomhänta hem!
Stor kram!

Ann-Cha sa...

Välkommen tillbaka i etern!
Mycket snyggt med rött!! :)
Kram på dig!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ann-Cha,
Tack världens bästa du!
KRAM