torsdag 14 augusti 2014

Två som är värda sin vikt i guld

Malenami tipsade om den för flera månader sedan och det var bevisligen fler än jag som blev intresserad för lagret tog slut och det tog nästan två månader innan min beställning dök upp - men det var det värt! Rapunzels of Swedens locktång Beachwave är helt grym. Det är är enligt mig den perfekta locktången, istället för "perfekta" lockar och korkskruvar ger den lagom rufsiga vågor. Som om detta inte vore nog så är den dessutom jämförelsevis billig, 299:-. Ja och nu finns den i lager också! :)
Nu har jag tyvärr inga rättvisa bilder på resultatet, men fotona nedan visar barret tio timmar efter "lockning".


Sak nummer två - som också är värd sin vikt i guld - är Moroccan Oil som gör under för torrt hår. Luktar gott gör det också. Den här oljan är dock inte särskilt billig och möjligheten finns att vanlig olivolja gör samma underverk för håret...vad vet jag! Men jag rekommenderar den varmt!

DAGENS
Jag har inte haft långärmat på mig på fler månader men i morse satt koftan inte i vägen.
Klänning och kofta från Odd Molly.

2 kommentarer:

Sara Mia sa...

Ja, den gjorde verkligen ett bra jobb, locktången. Prisvärd också minst sagt. Själv har jag ju kapat av mitt hårsvall för flera år sedan. Fast en liten mini-plattång behövs för att hålla självfallet i schack. Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Japp, självfallet kräver sin plattång! :) Förresten såg jag en väldigt snygg kvinna iförd en fin Odd Molly-klänning på stan tillsammans med sin lika tjusige som igår! Jag var på väg till kontoret i racer-takt så jag hann inte stoppa er. :) Kram!