onsdag 10 september 2014

Några mollysar ut och en ny in - som lade beslag på en halv ChillN

Ooohhh, Honey jacket. Som tagen från den gamla goda tiden - militärgrön, stora fickor, en liten reflex och bäst av allt, prydd med de allra ljuvligaste tygloggor! Underbar helt enkelt. Men inget köp utan att först sälja av några gamla plagg men när väl det var gjort så var det bara att scanna av nätet för att se vilka butiker som tagit in jackan och sedan scanna av nätet igen efter eventuella rabattkoder. ZooVillage hade både jacka och rabattkod på 20%.

Jag tyckte det var synd att Honey jacket inte hade ett tjockare foder, då hade man kunnat bära den hela vintern. Sedan kom jag på att det löstagbara lurviga fodret på min Kaana Coat från ChillN nog skulle bli alldeles perfekt - och se, det blev det.

Den 2a jag beställde går att jämföra med en normal medium. Här får jag plats med både fluffigt foder och en stickad kofta utan att det stramar över ryggen. Snodd att dra åt i luva, midja och nederkant. Tryckknappar och dragkedja fram, rejäla fickor och en alldeles underbart fjärilsprint på fodret. Och som sagt - Odd molly-loggorna - de fantastiska.
3 kommentarer:

Sara Mia sa...

Den är helt underbar! Visst får man vibbar från Odd Mollys tidiga kollektioner. Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Eller hur - dä va bättre förr! :)
KRAM!

Anne sa...

Smarting jag hade inte en tanke på att jag kunde använda fodret från min Kanna! Lackade ur och köpte en HMjacka i stället 😂
Kram