torsdag 17 september 2009

Aaarrghhhh...

Fucking fuck skiiiit!
Jag har i olika Odd Molly-bloggar läst diskussioner angående kvaliteten på den omtalade 738A Nylon Parker Coat. Det verkar som om det har varit rätt vanligt med diverse olika defekter på dessa jackor. Jag har inte gjort någon närmare granskning av min, jag har bara varit lycklig att ha en och dessutom anser jag att man inte borde behöva noggrant syna ett plagg efter fel när den kostat närmare 2000:-.
Men när nu dennna kvalitetsdiskussion kom upp tänkte jag att det ändå var bäst att ta en titt på jackan, och nog fanns det en trasig söm där!
Idag reklameras den och sedan är det bara att vänta på en ny. Jag blir sur, 2000:- är mycket pengar och jag förväntar mig en hel jacka. Humpf!

9 kommentarer:

Peggy sa...

Fy vad trist !! självklart kan du förvänta dig en hel jacka !!

Anonym sa...

Jag tänkte som du , måste hem och kolla min!
// ChristinaB

Ina sa...

Ja en hel jacka är väl det minsta man kan förvänta sig till det priset!! Verkligen jättetråkigt!!

Nena sa...

Åh vad trist! Kom just hem och hittade avin på att min jacka kommit. Nu törs jag knappt hämta ut den. Suck! Hoppas du får en ny hel jacka istället!!!
(Var satt felet, har för mig att många talat om trasiga sömmar på ärmen??) Jag återkommer med "rapport" om hur min jacka ser ut när jag vågat hämta och titta på den...

Nena sa...

Ja, det här är ju ingen tröst för dig, men nu har jag med darrande händer packat upp min jacka och kontrollerat varje cm. Har nog aldrig kollat ett plagg så noga. Det enda jag kunde hitta var några lösa trådar (som gick att plocka bort) och en fläck på ena ärmen, som jag nog inte skulle märkt annars och som försvann med lite tvål och vatten. Tycker att jackan är precis så härlig som du sagt, hade nästan börjat ångra mig lite efter alla rapporter om fel på den. Hoppas nu verkligen att det löser sig för dig och att du får en felfri jacka!

♥ Bina ♥ sa...

jag synade just min.. och det finns bild i min blogg.. vet inte hur jag skall göra, det finns ju inga fler...

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jag skickade tillbaka min jacka idag och hoppas att det kommer en ny snart. Jag är ju hemskt förtjust i jackan, trots att jag är besviken på kvaliteten, och vill absolut ha en till hösten!

Nena:
Ja, det var en trasig söm på ärmen, vid axeln, på min jacka också.
Jag är glad att din jacka var felfri! Det betyder ju att det finns hopp om en sådan för mig också! :)Håll tummarna för mig!

Bina:
Ja, jag tycker ju inte att en felsydd söm är ok för en sådan pass dyr jacka, men i det här fallet hade jag behållit den eftersom det inte finns någon att byta den mot. Fast jag hade nog kontaktat köpstället för ev. kompensation. Lycka till!

K. sa...

Åhh, vad trist detta är. Verkar knappast finnas några felfria jackor ju! Hoppas den nya som kommer är bättre. Och Kram!

Anonym sa...

Tråkigt med dessa fel. Har själv returnerat en jacka pga trasig brodyr på ärmen, en T88 smock och igår en Lovely knit pga ett stort hål i stickningen. Känner inte igen detta fenomen hos OM, synd.

//Åsa