måndag 26 oktober 2009

Dagens Molly

Idag är det mörkt, regnigt och ruggigt ute. Därför passar jag på att liva upp det hela med en sprakande färggrann outfit i...ja, helsvart! :)
Nåja, jag kompenserar upp det hela med min fina Scarf Scarf i rose samt lite mönster i form av Sleeve- warmers, som nu får agera legwarmers, i almost black! Jeanstights från Gina Tricot, tröja med knäppning från Vero Moda samt träskokängor.

KRAM!
:)

13 kommentarer:

min molly sa...

Mycket fin som vanligt! Undras var jag lagt min scarfscarf? Har inte sett den på ett par dagar.

Nena sa...

Jag det såg härligt ut att svepa in sig i en stor sjal. Jag har stickat en sjal som är nästan klar, håller på och syr i små pärlor i kanten, men sen kom kjolvirkningen emellan. får nog ta mig samman och göra klart den, för nu blev jag sugen på att ha något att svepa in mig i!
Mitt hamstringsobjekt var en vit ulltröja (jag som inte "tål" ull) från Vive la difference-kollektionen (som jag alltså inte har något plagg ifrån förut - hur fånig kan man bli??!!)Fast det är en söt tröja, så...

GI-Malin sa...

Åh vad fin. Jag fick nu ett begär. Kan det ha nåt med att jag ligger på soffan och huttrar? Lite kallt i dag el feber på G. Super snygg var du i a f.

Pingla sa...

Vad lång sjalen var på dig :-) Och pjucken snygga på. Snart får du fina fötter också för det var du som vann fotkrämen.

Grattis
/Pingla

Ina sa...

Jättesnyggt, du är alltid såå fin och träskorna är riktigt, riktigt nice!! Jag hade nog inte ens tittat på de själv eller kommit på tanken att fixa till de som du gjort... Men så har jag heller inga fina träskokängor heller men ett par fina näbbskor det har jag men den äran kan jag inte heller ta åt mig hi, hi... ;-)
Kram Ina

Unknown sa...

Men gud så fina träkängorna var med sidenband! Jag som egentligen tycker de är gräsliga :o haha Men vissa skaer liksom växer på en, slutar väll med att det bor ett par sådana här os mig också :D

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Min Molly,
Tack söta du!
När min Scarf Scarf försvinner återfinns den oftast i barnens rum. Funkar utmärkt som koja, utklädningskläder eller täcke till alla gosedjuren! :)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Jag önskar att jag också kunde virka och sticka, det finns så mycket vackert att göra!
Haha, du får ha din nya fina tradera-tröja i ull,som du inte kan använda, och gå och titta och klappa lite på den! :)
De kommande dagarna är det några Molly-auktioner som går ut som jag är mycket intresserad av. Hoppas jag kan ninja någon av dem!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Nena,
Det skulle stå: du får ha din nya fina tradera-tröja i ull,som du inte kan använda, I GARDEROBEN och gå och titta och klappa lite på den! :)

Ninna med En Skopa Odd... sa...

GI-Malin,
Jag kan verkligen rekommendera Scarf Scarf, den är ljuvlig!
Hoppas du inte blir sjuk!
Ha det bra!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Pingla,
Tack snälla snälla!
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Ina,
Ha ha, nä ett par näbbisar är inte så illa pinkat heller! :)
Kram!

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Sanni bus,
Ja precis, när jag såg dem kunde jag inte riktigt bestämma mig för om jag tyckte att de var fula eller snygga, de är helt enkelt ful-snygga!
Ha det bra!